Sidan innehåller annonslänkar

Boox Poke 5 6" / 2GB / 32GB

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Poke5Kompakt. Glad.

Påväg.Vår mest kompakta 6" e-läsareTack vare sin optimerade interna konstruktion har Poke5 ett skärm-till-kroppsförhållande som är oöverträffat av någon annan eReader. Den är designad för att vara den mest raffinerade enheten du någonsin har sett för att säkerställa ett bättre grepp och komfort med lätthet.300 PPI högupplöst ePaper-skärmDen 6-tums pekskärmen med E Ink Carta-teknik ger exceptionell klarhet och kontrast vid 300 PPI, vilket skapar en läsupplevelse som liknar läsning på papper och minimerar trötthet i ögonen.

Den släta skärmdesignen ger utmärkt slagtålighet för ePaper-skärmens kärnkomponent.Flexibel förvaring med portabilitetMed den uppgraderade konfigurationen av 2 GB RAM + 32 GB ROM kan Poke5 bära allt ditt digitala innehåll på språng, och till och med utbyggbart med ett microSD-kort eller en USB-C-flashenhet. Dessutom kan varje användare njuta av 10 GB gratis molnlagring för Onyx molntjänster när du väl är registrerad.*Allsidig ebook-funktionalitetDen förinstallerade NeoReader kan hantera ett brett utbud av vanliga e-boksformat inklusive EPUB, MOBI, TXT, CBR och många fler.

Med möjligheten att markera och kommentera inspirerande stycken kan du enkelt dela dina favoritutdrag med vänner utan krångel.Ultralätt för att bära en handDen passar din handflata perfekt oavsett om du bär den med eller utan magnetskyddet. Inkludera ett extra magnetiskt skydd för att ge utmärkt skydd och spara upp till 50 % med det exklusiva paketet nu.Upplev glädjen med e-läsningLäs när som helst med frontljusNjut av dina godnattsagor med ögonvänlig dubbeltonsbelysning som passar alla miljöer.Fördjupa dig i ljudböckerFörvandla dina e-böcker till ljudböcker med den inbyggda TTS-tjänsten och lyssna med dina trådlösa hörlurar.Överför filer sömlöstMed vår send2boox filöverföringsplattform är det enkelt att överföra e-böcker från andra mobila enheter.Anpassa med appar från tredje partDrivs av det öppna Android 11-systemet, dina välbekanta onlineläsplattformar och nyhetsflöden är bara till hands.Kom ikapp med nya funktionerFörutom alla funktioner i den förinstallerade firmware, kommer fler nya funktioner och förbättringar att finnas tillgängliga när vi lanserar regelbundna firmwareuppdateringar via OTA.*** BOOX har åtagit sig att erbjuda 10 GB Onyx molnlagring gratis för alla nya och befintliga användare.

Oavsett vilken modell du har köpt kan du få gratis 10 GB molnlagring för varje Onyx-konto för att lagra dina anteckningar online och hålla dem säkra och sunda.** BOOX har åtagit sig att tillhandahålla gratis firmwareuppdateringar för alla modeller i minst 3 år sedan produktens lanseringsdatum. Så varje BOOX-användare kan få förbättrade upplevelser genom konsekventa uppdateringar. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Surfplatta från andra varumärken

Upp till 31% rabatt
Lenovo M8 4th Gen 8" / 4GB / 64GB / LTE - Grå

Surfplatta från Lenovo

Utforska allt inom Surfplatta från Lenovo.
Upp till 14% rabatt
Samsung Galaxy Tab S8+ 12,4" / 8GB / 128GB / 5G - Graphite

Surfplatta från Samsung

Missa inga bra priser på Surfplatta från Samsung.
Google Pixel Tablet Dock - Hazel

Surfplatta från Google

Utforska allt inom Surfplatta från Google.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024