Logitech C Blue YetiCaster Mikrofonkit

Beställ Logitech C Blue YetiCaster Mikrofonkit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Logitech C Blue YetiCaster Mikrofonkit inom kategorin Streaming-tillbehör.

Produktinformation

Logitech C Blue YetiCaster är ett proffesionellt stereomikrofonkit me shock mount och bordsfäste. Ansluts till USB och är perfekt för att göra podcasts, spela in sång eller micka upp instrument.

Tre separata mikrofonkapslar och fyra olika upptagningskaraktäristiker gör att mikrofonen presterar på topp i alla sammanhang. Inkluderar de robusta tillbehören Compass och Radius III för att montera mikrofoner. .

Se gärna också

Rode RodeCaster Pro produktionsstudio

Avancerad, helt integrerad produktionsstudio, med inbyggt ljudkort och inspelning över USB eller till MicroSD-kort. Koppla upp till 4 st XLR-mikrofoner med eller utan +48 V fantommatning för kondensatormikrofoner. Har även en ingång för 3,5 mm-headset med mikrofon (TRRS) samt Bluetooth för tillkoppling av trådlöst headset eller mobiltelefon för live-inspelning av t.ex. telefonsamtal. Utrustad med effekter som kompressor, limiter och noise gate. Inbyggd touchskärm för snabb och enkel justering av inställningar och effekter.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Streaming-tillbehör

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Elfordon

Elfordon från Xiaomi

Se alla produkter
Aktivitetsarmband  Pulsklocka

Aktivitetsarmband Pulsklocka från GARMIN

Se alla produkter
GPU

GPU från Webhallen Custom Config

Se alla produkter
Router

Router från ASUS

Se alla produkter