Elgato Stream Deck XL Programmerbart tangentbord

Jämför produkt Elgato Stream Deck XL Programmerbart tangentbord online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Elgato Stream Deck XL Programmerbart tangentbord i kategorin Streaming-tillbehör här hos oss.

Produktinformation

Elgato Stream Deck XL är ett programmerbart tangentbord som fungerar som controller vid streaming. Stora modellen med 32 programmerbara LCD-tangenter som hjälper dig att optimera ditt innehåll och ta full kontroll över din produktion i realtid.

Låter dig snabbt växla kameror, justera ljudnivåer och ändra scener. Perfekt för gamers, YouTubers och vloggare. .

Se gärna också

Elgato Game Capture 4K60 Pro MK.2 Inspelningskort

Internt inspelningskort för att spela in och streama material från valfri HDMI-källa. Har stöd för att streama 4K (2160p) vid 60 FPS. Kan användas med flertalet konsoler som t.ex. Playstation 4, Xbox One och Nintendo Switch för att sedan skicka bild och ljudsignal till en PC för streaming eller inspelning. Fördröjningen från kortet är så pass låg att källan kan användas direkt som primär skärm vid spelning. Anslutning: PCI-express x4. Kompatibelt med Windows 10 (64-bit). Levereras med HDMI-kabel samt mjukvara för videohantering.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Custom Keyboards

Custom Keyboards från Varmilo

Se alla produkter
Mobiltelefon

Mobiltelefon från Motorola

Se alla produkter
Elfordon

Elfordon från Deltaco

Se alla produkter
Mesh

Mesh från TP-link

Se alla produkter