Elgato Cam Link Pro Kameraadapter

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Elgato Cam Link Pro låter dig ansluta upp till fyra befintliga actionkameror, systemkameror eller videokameror till din dator vilket ger din stream betydligt bättre bildkvalitet än med de flesta webbkameror. Kopplas till kamerans HDMI-utgång och har stöd för att streama i upp till 4K (Ultra HD) vid 30 FPS alternativt Full HD vid 60 FPS.

Inbyggt multiview-system med picture-in-picture, sida-vid-sida och flera andra multi-cam-möjligheter. Stöd för användning med Stream Deck. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Logitech C Blue Yeti Nano USB-mikrofon

Kompakt och professionell mikrofon i studiokvalitet. Ansluts till USB och är perfekt för att göra podcasts, streaming samt spela in sång. Inbyggt ljudkort med 24 bitars upplösning och 48 kHz sampling. Dubbla mikrofonkapslar och två olika upptagningskaraktäristiker (Kardiod och rundstrålande) gör att mikrofonen presterar på topp vid både en eller flera röster. Utrustad med mute-funktion och hörlursutgång för monitorlyssning med volymkontroll. Levereras med USB-kabel samt mikrofonadapter 3/8” till 5/8”. Kompatibel med både PC och Mac. Frekvensomfång: 15 Hz - 22 kHz. Mått med ställ: 109x211x96 mm.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024