Elgato Cam Link Pro Kameraadapter

Jämför produkt Elgato Cam Link Pro Kameraadapter online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Elgato Cam Link Pro Kameraadapter i kategorin Streaming-tillbehör här hos oss.

Produktinformation

Elgato Cam Link Pro låter dig ansluta upp till fyra befintliga actionkameror, systemkameror eller videokameror till din dator vilket ger din stream betydligt bättre bildkvalitet än med de flesta webbkameror. Kopplas till kamerans HDMI-utgång och har stöd för att streama i upp till 4K (Ultra HD) vid 30 FPS alternativt Full HD vid 60 FPS.

Inbyggt multiview-system med picture-in-picture, sida-vid-sida och flera andra multi-cam-möjligheter. Stöd för användning med Stream Deck. .

Se gärna också

Nikabe L4 Portabelt vloggingkit -38%

Med det portabla vloggingkitet L4 från Nikabe är du alltid förberedd för vloggande och streaming. Oavsett var det sker har du allt du behöver – en LED-lampa för mjukt och jämt ljus, en mikrofon för kristallklart ljud, samt ett mobilfäste och stativ som även fungerar med vanliga kompaktkameror. Allt får plats i ryggsäcken och är redo på nolltid – fäst bara mobilen i mobilfästet och anslut mikrofonkabeln. Placera stativet på ett bord eller håll det i handen – du väljer.Komplettera med passande adapter om din mobil saknar hörlurskontakt: (99186) för iPhone eller (99928) för Android.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Streaming-tillbehör

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Bildskärm

Bildskärm från AOC

Se alla produkter
GPU

GPU från ASUS

Se alla produkter
Smartklocka

Smartklocka från GARMIN

Se alla produkter
GPS-klockor

GPS-klockor från Garmin

Se alla produkter