Sidan innehåller annonslänkar

Shark Deep Blue Speldator

Jämför produkt Shark Deep Blue Speldator online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Shark Deep Blue Speldator i kategorin Stationär här hos oss.

Produktinformation

Mighty Shark Deep Blue Mighty Shark Deep Blue/strong> är en brutal speldator, dock i elegant svart/RGB design. Datorn är utrustad med ultrasnabba RAM, ett dedikerat gaming-chipset och sist men inte minst, starkaste CPU (Ryzen 9 3900X) och GPU (RTX 2080 Ti).

RResultatet är en dator, som är ytterst elegant att se på - Och som självklart äter mest krävande spelen så brutalt, att det i det närmaste är skrämmande. Mighty Shark Series är lyxiga Spelmaskiner med unique design,den kraftfullaste hårdvaran , där man varken har sparat på design, kylning, kvalitetsnivå eller produktionstid.

Tvärtom. Alla maskiner i M.

Shark Serien är utrustade med bl.a. tystgående vattenkylningssystem, flera systemfläktar, LED belysning samt strömkablar försedda med kabelstrumpor/sleeves.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Stationär dator

Stationär dator från Webhallen

Se alla produkter
Nätverksswitch

Nätverksswitch från Ubiquiti

Se alla produkter
RAM-minne

RAM-minne från Kingston

Se alla produkter
Custom Keyboards

Custom Keyboards från Varmilo

Se alla produkter