Sidan innehåller annonslänkar

Shark Brutality Speldator

Beställ Shark Brutality Speldator på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Shark Brutality Speldator inom kategorin Stationär.

Produktinformation

Seriens mest populära Shark Brutality kan med lätthet dra även de senaste och mer krävande spelen i full HD-upplösning med högt antal bilder i sekunden. Detta beror på att datorn är utrustad med ultrasnabba RAM, ett dedikerat gaming chipset och sist men inte minst, den starkaste CPU (processor) och GPU (grafikkort) som går att få på marknaden.

Shark Series är lyxiga spelmaskiner, där man varken har sparat på design, kylning, kvalitetsnivå eller produktionstid. Tvärtom.

Alla maskiner i Shark Serien är utrustade med bl.a. tystgående vattenkylningssystem, flera systemfläktar, LED belysning samt strömkablar försedda med kabelstrumpor/sleeves.

De baseras också på dedikerade GAMING moderkort från ASUS/MSI, späckade med fördelar så som Gaming ljudkort och nätkort Sval, stabil och lugn! Oavsett antalet speltimmar eller megabyte data som skall beräknas, maskinen fortsätter bara att arbeta svalt, stabilt och lugnt Detta beror på bl.a.

Se även andra produkter från Stationär

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Elfordon

Elfordon från Segway

Se alla produkter
Mesh

Mesh från TP-link

Se alla produkter
Aktivitetsarmband  Pulsklocka

Aktivitetsarmband Pulsklocka från GARMIN

Se alla produkter
GPU

GPU från Webhallen Custom Config

Se alla produkter