Sidan innehåller annonslänkar

Shark Bloodlust Speldator

Beställ Shark Bloodlust Speldator på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Shark Bloodlust Speldator inom kategorin Stationär.

Produktinformation

Extra tystgående Shark Gaming E-sport Edition är särskilt inriktad på seriös E-sport och är den mest populära maskinen bland professionella spelare i Norden. Shark Gaming Esport Edition kan med lätthet dra även de senaste och mer krävande spelen i full HD-upplösning med högt antal bilder i sekunden.

Detta beror på att datorn är utrustad med ultrasnabba RAM, ett dedikerat gaming-chipset och sist men inte minst, den starkaste CPU (processor) och GPU (grafikkort) som går att få tag på marknaden till det priset. Shark Series är lyxiga spelmaskiner där man varken har sparat på design, kylning, kvalitetsnivå eller produktionstid.

Tvärtom. Alla maskiner i Shark Serien är utrustade med bl.a.

tystgående vattenkylningssystem, flera systemfläktar, LED belysning samt strömkablar försedda med kabelstrumpor/sleeves. De baseras också på dedikerade GAMING moderkort från ASUS/MSI, späckade med fördelar så som Gaming ljudkort och nätkort Sval, stabil och lugn! Oavsett antalet speltimmar eller megabyte data som skall beräknas, maskinen fortsätter bara att arbeta svalt, stabilt och lugnt

Detta beror på bl.a. att processorn är utrustad med en underhållsfri vattenkylare och hela datorn är byggd i en genomtänkt datorlåda/chassi med utmärkt luftflöde.

Skräddarsydd lösning, klar för framtida uppgradering Maskinens standardkonfiguration rekommenderas till de flesta spelare, men du kan fortfarande välja komponenter helt enligt dina egna, unika behov i konfigurationsmodulen längst ner på sidan. Man har inte sparat på varken PSU eller moderkort, vilket innebär att maskinen är ovanligt uppgraderingsklar.

Vid köp av uppgraderingskomponenter på SG monteras och installeras dessa helt gratis. Byggd och testad av datorhajar Vi har en enkel kärnkompetens - Speldatorer.

Just därför tycker vi att vi är nordens ledande när det gäller kunskap och erfarenhet på området. Vi lägger ner åtskilliga timmar på att bygga, testa och klargöra alla maskiner.

Vi fokuserar extremt mycket på extraordinär kabelföring, test av externa USB-/ljudportar samt på en längre och intensiv stresstest. Därmed minimeras risker för att maskinen är behäftad med fel eller brister vid leverans. .

Produkter från kända varumärken
Batteridrivna övervakningskameror

Batteridrivna övervakningskameror från Arlo

Se alla produkter
Mesh

Mesh från TP-link

Se alla produkter
GPU

GPU från Webhallen Custom Config

Se alla produkter
SSD

SSD från Kingston

Se alla produkter