Sidan innehåller annonslänkar

Max Bite Ultimator Speldator

Beställ Max Bite Ultimator Speldator på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Max Bite Ultimator Speldator inom kategorin Stationär.

Produktinformation

Allätande monster Max Bite Ultimator är nästan lika kraftfull som Shark Ultimator i Shark Serien. Datorn kan dra alla nyare spel på hög grafisk nivå och med högt antal bilder i sekunden.

Maskinen utmärker sig med några av de starkaste huvudprocessorer - sett till prisen (Processor och grafikkort). Max Bite Serie är enkla Speldatorer, där man fokuserar på pris kontra prestanda - med andra ord "Bett för pengarna!"

Skräddarbyggd och uppgraderingsklar Maskinen utmärker sig med en stark CPU/processor och en solid nätdel/strömförsörjning, vilket med andra ord innebär att den är ovanligt uppgraderingsklar. Vid köp av uppgraderingskomponenter på Shark Gaming, monteras, installeras och testas dessa gratis.

Man kan välja komponenter helt och hållet efter ens unika behov i konfigureraren nederst på denna sida. Monterad och testad av datorhajar Vi har en enkel kärnkompetens - Speldatorer.

Just därför tycker vi att vi är nordens ledande när det gäller kunskap och erfarenhet på området. Vi lägger ner åtskilliga timmar på att bygga, testa och klargöra alla maskiner.

Vi fokuserar extremt mycket på extraordinär kabelföring, test av externa USB-/ljudportar samt på en längre och intensiv stresstest. Därmed minimeras risker för att maskinen är behäftad med fel eller brister vid leverans. .

Se även andra produkter från Stationär

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Stationär dator

Stationär dator från Webhallen

Se alla produkter
Elfordon

Elfordon från Xiaomi

Se alla produkter
NAS

NAS från Synology

Se alla produkter
Hemmakontoret

Hemmakontoret från iiglo

Se alla produkter