Sidan innehåller annonslänkar

Max Bite Predator Speldator

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Allätande monster Max Bite Ultimator Datorn kan dra alla nyare spel på hög grafisk nivå och med högt antal bilder i sekunden. Maskinen utmärker sig med några av de starkaste huvudprocessorer - sett till prisen (Processor och grafikkort).

Se gärna också

Mighty Shark Ultimator Speldator

Snygg design Mighty Shark Ultimator är en brutal speldator. Datorn är utrustad med ultrasnabbt RAM, ett dedikerat spelmoderkort, en av de starkaste CPU:erna och sist men inte minst ett mycket high-end gaming grafikkort. Resultatet är en PC som är extremt elegant att se på och som förstås äter upp de mest krävande spelen så brutalt att det är läskigt. Mighty Shark Series är lyxiga spelmaskiner med avancerade grafikkort, där ingen design, kylning, kvalitetsnivå eller produktionstid har sparats, tvärtom. Alla M. Shark Series maskiner är bl.a. utrustad med tysta vattenkylningssystem, flera systemfläktar, skarpa LED-ljus och strömkablar med snygg hylsa installerad. De är också baserade på dedikerade GAMING-moderkort från ASUS/MSI Cool, stabil och lugn! Oavsett antal timmar som måste spelas eller Megabyte data som måste beräknas fortsätter maskinen sval, stabil och lugn. Detta beror bland annat på att CPU:n är utrustad med en underhållsfri vattenkylare (BloodFreezer) och ett genomtänkt Gaming-skåp med super luftflöde och brusreducering. Specialbyggd och redo för framtida uppgraderingar! Maskinens standardinställning rekommenderas för de flesta spelare, men du kan fortfarande välja komponenter som passar dina unika behov i konfigurationsmodulen längst ner på denna sida. Inga besparingar har gjorts på PSU eller moderkort, vilket bidrar till att maskinen är ovanligt uppgraderingsbar. Vid köp av uppgraderingskomponenter från SG monteras och installeras dessa kostnadsfritt. Sammanställt och testat av datorhajar! Vi har en enkel kärnkompetens - Speldatorer. Det är just därför vi anser att vi är ledande i Norden när det gäller kunskap och erfarenhet inom området. Vi tillbringade flera timmar med att montera, testa och förbereda varje maskin. Särskilt fokus har lagts på extraordinära kablar, testning av externa USB/ljudportar och ett längre intensivt stresstest. Detta minimerar risken för att maskinen har fel eller defekter när den tas emot av kunden.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024