Sidan innehåller annonslänkar

Max Bite Brutality Speldator

Beställ Max Bite Brutality Speldator på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Max Bite Brutality Speldator inom kategorin Stationär.

Produktinformation

Seriens mest populära! Max Bite Brutality har nästan samma styrka som Shark Brutality i Shark Serien Datorn kan dra alla nyare spel på hög grafisk nivå och med högt antal bilder i sekunden.

Maskinen utmärker sig med några av de starkaste huvudprocessorer sett till prisen (Processor och grafikkort). Max Bite Series är enkla Speldatorer, där man fokuserar på pris kontra prestanda - med andra ord "Bett för pengarna!"

Skräddarbyggd och uppgraderingsklar Maskinen utmärker sig med en stark CPU/processor och en solid nätdel/strömförsörjning, vilket med andra ord innebär att den är ovanligt uppgraderingsklar. Vid köp av uppgraderingskomponenter på Shark Gaming, monteras, installeras och testas dessa gratis inom 1 års garanti.

Man kan välja komponenter helt och hållet efter ens unika behov i konfigureraren nederst på denna sida. Monterad och testad av datorhajar Vi har en enkel kärnkompetens - Speldatorer.

Just därför tycker vi att vi är nordens ledande när det gäller kunskap och erfarenhet på området. Vi lägger ner åtskilliga timmar på att bygga, testa och klargöra alla maskiner.

Vi fokuserar extremt mycket på extraordinär kabelföring, test av externa USB-/ljudportar samt på en längre och intensiv stresstest. Därmed minimeras risker för att maskinen är behäftad med fel eller brister vid leverans. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
NAS

NAS från Synology

Se alla produkter
Ritplattor

Ritplattor från Wacom

Se alla produkter
Laddare

Laddare från Ecoflow

Se alla produkter
TV

TV från TCL

Se alla produkter