Sidan innehåller annonslänkar

Max Bite Bloodlust Speldator

Jämför produkt Max Bite Bloodlust Speldator online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Max Bite Bloodlust Speldator i kategorin Stationär här hos oss.

Produktinformation

Seriens starkaste Speldator Max Bite Bloodlust är nästan lika kraftfull som Shark Bloodlust i Shark Serien. Datorn kan dra alla nyare spel på högsta grafiska nivå och med högt antal bilder i sekunden.

Maskinen utmärker sig med några av de starkaste huvudprocessorer sett till prisen (Processor och grafikkort). Max Bite Series Max Bite Serie är enkla Speldatorer, där man fokuserar på pris kontra prestanda - med andra ord "Bett för pengarna!"

Skräddarbyggd och uppgraderingsklar Maskinen utmärker sig med en stark CPU/processor och en solid nätdel/strömförsörjning, vilket med andra ord innebär att den är ovanligt uppgraderingsklar. Vid köp av uppgraderingskomponenter på Shark Gaming, monteras, installeras och testas dessa gratis.

Man kan välja komponenter helt och hållet efter ens unika behov i konfigureraren nederst på denna sida. Monterad och testad av datorhajar Vi har en enkel kärnkompetens - Speldatorer.

Just därför tycker vi att vi är nordens ledande när det gäller kunskap och erfarenhet på området. Vi lägger ner åtskilliga timmar på att bygga, testa och klargöra alla maskiner.

Vi fokuserar extremt mycket på extraordinär kabelföring, test av externa USB-/ljudportar samt på en längre och intensiv stresstest. Därmed minimeras risker för att maskinen är behäftad med fel eller brister vid leverans. .

Produkter från kända varumärken
Custom Keyboards

Custom Keyboards från Varmilo

Se alla produkter
Elfordon

Elfordon från Navee

Se alla produkter
Nätverksswitch

Nätverksswitch från Ubiquiti

Se alla produkter
Router

Router från Netgear

Se alla produkter