Sidan innehåller annonslänkar

Almighty Shark Speldator

Jämför produkt Almighty Shark Speldator online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Almighty Shark Speldator i kategorin Stationär här hos oss.

Produktinformation

Vår absolut häftigaste dator Almighty Shark är den häftigaste speldatorn vi hittills har kunnat erbjuda. Maskinen är dessutom utrustad med snabbaste SSD, vilket tillsammans minskar väntetider dramatiskt.

Det installerade och helt unika LED-belysningen kan ställas in helt efter egna behov. Mighty Shark Series är lyxiga spelmaskiner med high-end grafikkort, där man varken har sparat på design, kylning, kvalitetsnivå eller produktionstid.

Tvärtom. Alla maskiner i M.

Shark Serien är utrustade med bl.a. tystgående vattenkylningssystem, flera systemfläktar, LED belysning samt strömkablar försedda med kabelstrumpor/sleeves.

De baseras också på dedikerade GAMING moderkort från ASUS/MSI. Sval stabil och lugn Trots den höga överklockningsnivån och oavsett antalet speltimmar eller megabyte data som skall beräknas, fortsätter maskinen bara att arbeta svalt, stabilt och lugnt.

Detta beror bl.a. på att processorn är utrustad med en underhållsfri vattenkylare och hela datorn är byggd i en genomtänkt datorlåda/chassi med utmärkt luftflöde.

Skräddarbyggd och klar för framtida uppgraderingar Maskinens standardkonfiguration rekommenderas till de flesta spelare, men du kan fortfarande välja komponenter helt enligt dina unika behov i konfigurationsmodulen längst ner på sidan. Man har inte sparat på varken PSU eller moderkort, vilket innebär att maskinen är ovanligt uppgraderingsklar.

Vid köp av uppgraderingskomponenter på SG monteras och installeras dessa helt gratis. Monterad och testad av datorhajar Vi har en enkel kärnkompetens - Speldatorer.

Just därför tycker vi att vi är nordens ledande när det gäller kunskap och erfarenhet på området. Vi lägger ner åtskilliga timmar på att bygga, testa och klargöra alla maskiner.

Vi fokuserar extremt mycket på extraordinär kabelföring, test av externa USB-/ljudportar samt på en längre och intensiv stresstest. Därmed minimeras risker för att maskinen är behäftad med fel eller brister vid leverans. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023