Sidan innehåller annonslänkar

Kingston KC2500 M.2 2TB

Beställ Kingston KC2500 M.2 2TB på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Kingston KC2500 M.2 2TB inom kategorin SSD.

Produktinformation

Kingstons KC2500 NVMe PCIe SSD levererar kraftfull prestanda med den senaste Gen 3.0 x 4-styrenheten och 96-lager 3D TLC NAND. Med läs- / skrivhastigheter upp till 3 500/2 900 MB / s 1 ger KC2500 enastående uthållighet och förbättrar arbetsflödet i stationära, arbetsstationer och HPC-system med hög prestanda.

Se gärna också

Corsair EX100U Portable USB Type-C Storage Drive 1TB

CORSAIR EX100U Portable USB Type-C Storage DriveDen portabla lagringsenheten CORSAIR EX100U USB Type-C ger dig supersnabb lagring till PC, Mac eller en konsol med en USB-port i ett litet och behändigt format. Den effektiva bandbreddsanslutningen Gen2 x2 transporterar datafiler med upp till 20 Gbps och ger dig upp till 1 600 MB/s sekventiell läshastighet och 1 500 MB/s sekventiell skrivhastighet*, så den externa lagringsenheten jobbar lika snabbt som du. Anslut helt enkelt via en USB Type-C-anslutning för både data och strömförsörjning, och skydda dina filer när du är på språng med ett utbytbart skyddshölje. EX100U ger dig lättanvänd, portabel och supersnabb extern lagring, och de medföljande USB Type-C- och USB Type-A-kablarna säkerställer bred enhetskompatibilitet. Enheten har dessutom en treårig garanti.Bandbreddsanslutningen USB Type-C Gen2 x2 transporterar stora datafiler med upp till 20 Gbps.Ger dig upp till 1 600 MB/s sekventiell läshastighet och 1 500 MB/s sekventiell skrivhastighet.*Är mindre än ett kreditkort, så EX100U är enkel att ta med sig när du behöver högpresterande lagring på språng.Enkel att använda med en enda anslutning för både strömförsörjning och data på en PC, Mac eller spelkonsol.Skyddshöljet för USB Type-C-anslutningen håller dina filer säkra när du är ute och rör på dig.Levereras med USB Type-C till Type-C-kablar och Type-C till Type-A-kablar för bred kompatibilitet med många enheter.CORSAIRs prisbelönta kundtjänst ser till att din användning av våra produkter alltid är problemfri.*Prestandan varierar beroende på kapaciteten. En USB 3.2 2x2-anslutning kräv för maximal prestanda

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Projektor

Projektor från Epson

Se alla produkter
SSD

SSD från Corsair

Se alla produkter
Bilkameror

Bilkameror från Blackvue

Se alla produkter
Mesh

Mesh från TP-link

Se alla produkter