Corsair EX100U Portable USB Type-C Storage Drive 4TB

Beställ Corsair EX100U Portable USB Type-C Storage Drive 4TB på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Corsair EX100U Portable USB Type-C Storage Drive 4TB inom kategorin SSD.

Produktinformation

CORSAIR EX100U Portable USB Type-C Storage DriveDen portabla lagringsenheten CORSAIR EX100U USB Type-C ger dig supersnabb lagring till PC, Mac eller en konsol med en USB-port i ett litet och behändigt format. Den effektiva bandbreddsanslutningen Gen2 x2 transporterar datafiler med upp till 20 Gbps och ger dig upp till 1 600 MB/s sekventiell läshastighet och 1 500 MB/s sekventiell skrivhastighet*, så den externa lagringsenheten jobbar lika snabbt som du.

Anslut helt enkelt via en USB Type-C-anslutning för både data och strömförsörjning, och skydda dina filer när du är på språng med ett utbytbart skyddshölje. EX100U ger dig lättanvänd, portabel och supersnabb extern lagring, och de medföljande USB Type-C- och USB Type-A-kablarna säkerställer bred enhetskompatibilitet.

Enheten har dessutom en treårig garanti.Bandbreddsanslutningen USB Type-C Gen2 x2 transporterar stora datafiler med upp till 20 Gbps.Ger dig upp till 1 600 MB/s sekventiell läshastighet och 1 500 MB/s sekventiell skrivhastighet.*Är mindre än ett kreditkort, så EX100U är enkel att ta med sig när du behöver högpresterande lagring på språng.Enkel att använda med en enda anslutning för både strömförsörjning och data på en PC, Mac eller spelkonsol.Skyddshöljet för USB Type-C-anslutningen håller dina filer säkra när du är ute och rör på dig.Levereras med USB Type-C till Type-C-kablar och Type-C till Type-A-kablar för bred kompatibilitet med många enheter.CORSAIRs prisbelönta kundtjänst ser till att din användning av våra produkter alltid är problemfri.*Prestandan varierar beroende på kapaciteten. En USB 3.2 2x2-anslutning kräv för maximal prestanda .

Se även andra produkter från SSD

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Smartklocka

Smartklocka från GARMIN

Se alla produkter
Batteridrivna övervakningskameror

Batteridrivna övervakningskameror från Arlo

Se alla produkter
Smartklocka

Smartklocka från Samsung

Se alla produkter
Stationär

Stationär från SharkGaming

Se alla produkter