Corsair EX100U Portable USB Type-C Storage Drive 4TB

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

CORSAIR EX100U Portable USB Type-C Storage DriveDen portabla lagringsenheten CORSAIR EX100U USB Type-C ger dig supersnabb lagring till PC, Mac eller en konsol med en USB-port i ett litet och behändigt format. Den effektiva bandbreddsanslutningen Gen2 x2 transporterar datafiler med upp till 20 Gbps och ger dig upp till 1 600 MB/s sekventiell läshastighet och 1 500 MB/s sekventiell skrivhastighet*, så den externa lagringsenheten jobbar lika snabbt som du.

Anslut helt enkelt via en USB Type-C-anslutning för både data och strömförsörjning, och skydda dina filer när du är på språng med ett utbytbart skyddshölje. EX100U ger dig lättanvänd, portabel och supersnabb extern lagring, och de medföljande USB Type-C- och USB Type-A-kablarna säkerställer bred enhetskompatibilitet.

Enheten har dessutom en treårig garanti.Bandbreddsanslutningen USB Type-C Gen2 x2 transporterar stora datafiler med upp till 20 Gbps.Ger dig upp till 1 600 MB/s sekventiell läshastighet och 1 500 MB/s sekventiell skrivhastighet.*Är mindre än ett kreditkort, så EX100U är enkel att ta med sig när du behöver högpresterande lagring på språng.Enkel att använda med en enda anslutning för både strömförsörjning och data på en PC, Mac eller spelkonsol.Skyddshöljet för USB Type-C-anslutningen håller dina filer säkra när du är ute och rör på dig.Levereras med USB Type-C till Type-C-kablar och Type-C till Type-A-kablar för bred kompatibilitet med många enheter.CORSAIRs prisbelönta kundtjänst ser till att din användning av våra produkter alltid är problemfri.*Prestandan varierar beroende på kapaciteten. En USB 3.2 2x2-anslutning kräv för maximal prestanda .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

SSD från andra varumärken

Upp till 17% rabatt
Corsair MP600 Pro SSD M.2 - 2TB

SSD från Corsair

Se vad Corsair har inom SSD.
Upp till 8% rabatt
Seagate FireCuda 540 Gen5 SSD 1TB (ZP1000GM3A004 )

SSD från Seagate

Utforska allt inom SSD från Seagate.
Upp till 11% rabatt
Samsung 980 Pro series with heatsink SSD 2TB M.2 (MZ-V8P2T0CW)

SSD från Samsung

Här har vi samlat SSD från Samsung.
Upp till 8% rabatt
Kingston XS2000 Portable SSD 2TB

SSD från Kingston

Visa produkter inom SSD från Kingston.
WD Black SN850 M.2 SSD - 500GB

SSD från WD

Se vad WD har inom SSD.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024