Sidan innehåller annonslänkar

Corsair CSSD-F4000GBMP510/RF2 4TB (Refurb)

Beställ Corsair CSSD-F4000GBMP510/RF2 4TB (Refurb) på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Corsair CSSD-F4000GBMP510/RF2 4TB (Refurb) inom kategorin SSD.

Produktinformation

Obs! Refurb innebär att disken har renoverats / återställts.Produkten är alltså som ny och håller samma kvalité som en helt ny enhet Greta hade high-fiveat dig till och med.Endast 1 års garanti gäller på refurb. .

Se gärna också

Seagate FireCuda 520 PCIe Gen4 SSD 1TB (ZP1000GV3A012 )

Seagate FireCuda 520 SSD 1TBAccelerera och dominera med Seagate® FireCuda® 520 PCIe Gen4 SSD. Denna FireCuda 520 SSD är nästan 50 % snabbare än den tidigare versionen och har en otroligt snabb läs- och skrivhastighet på upp till 5000/4850 MB/s. Den här plug-and-play-SSD:n drivs av den senaste 3D TLC NAND-tekniken och är utrustad med en kraftfull kapacitet som gör det enkelt att hantera upp till 1200 TB totalt skrivna bytes.Uppgradera din spelupplevelseGå längre med en spel-SSD som är byggd för branschledande hastighet, uthålligt missbruk, lägsta latenstid och överlägset bra spelande.Snabbare spel med PCIe Gen4Spel på proffsnivå som är nästan 45 % snabbare än PCIe Gen3 M.2 NVMe SSD.Bortom accelerationUppgradera till PCIe Gen4, med sekventiell läs/skriv upp till 5 000/4 400 MB/s.Avundsvärd uthållighetMed 1,8 miljoner timmars MTBF kan denna SSD spela hårdare längre.Långsiktig tillförlitlighet5-års begränsad garanti och upp till 3 600 TB TBW (totalt skrivna bytes) hjälper till att garantera säkerheten för dina data.En vinnande komboVår FireCuda 520 SSD är byggd för att ge dig fler kärnor, mer cache, mer teknik och mer I/O. Denna spelenhet är färdigkompatibel med den senaste generationen kraftfulla AMD Ryzen™-processorer.DiscWizard och SeaTools — Gör det lättare att hantera enheterSeagate gör det enkelt att lägga till nya enheter till din dator och övervaka deras hälsa och prestanda med den kostnadsfria programvaran DiscWizard™ och SeaTools™. Klona enkelt din nuvarande enhet till din nya Seagate-enhet, skapa och formatera partitioner, överför data och säkerhetskopiera data med DiscWizard och övervaka sedan sömlöst enhetens hälsa, prestanda och uppdateringar av firmware med SeaTools.Återställningstjänster för dataräddningVi håller din ryggNär det oväntade inträffar - som vattenskador eller naturkatastrofer - hjälper Rescue Services dig att skydda dig mot dataförluster och kostnader för återställning, så att du kan vara lugnare.Vad ingår?FireCuda 520 Gen 4 PCIe SSDÅterställningstjänster för dataräddningDatabladBruksanvisning

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Trådlöst nätverk

Trådlöst nätverk från Ubiquiti

Se alla produkter
Batteridrivna övervakningskameror

Batteridrivna övervakningskameror från Eufy

Se alla produkter
Accesspunkter

Accesspunkter från Ubiquiti

Se alla produkter
Bildskärm

Bildskärm från MSI

Se alla produkter