Spegel 80cm | Vägghängd eller stående | LED-belysning | Felicia

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Spegel med inbyggd belysning LED-spegeln FELICIA passar dig som är på jakt efter en praktisk spegel med inbyggd belysning och som inte nödvändigtvis vill göra några extra hål i väggen. Denna snygga modell kan lutas mot väggen ovanpå en byrå eller ett bord, eller hängas upp som vanligt - helt enligt din egen smak! Spegeln är stilrent ramlös med ett behagligt LED-ljus bakom spegeln, så du får ett jämn och fint ljus i ansiktet utan att bli bländad

Det är perfekt för tidiga morgnar när ögonen ska vänja sig vid dagens ljus! Kopparfritt glas - för längre hållbarhet! Spegelglaset är kopparfritt, vilket innebär att oxidering undviks - en av de vanligaste orsakerna till att speglar blir fläckiga Med ett kopparfritt glas får spegeln mycket längre hållbarhet och kommer se ny ut under lång tid framöver.

Spegelglaset är 5 mm tjockt. Dimensioner LED-spegeln är 80 cm i diameter. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024