Spegelskåp 100x70cm | LED-belysning

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Spana in frisyren från alla vinklar! Detta lyxiga badrumsskåp i modern utformning har LED-belysning och dubbla dörrar med spegel även på insidan, som gör att du också kan se sidorna och baksidan av ditt huvud Det är väldigt praktiskt och användbart när du till exempel stylar håret, rakar dig eller sminkar dig.

Belysningen ger ett klart och behagligt riktat ljus i nedåtgående riktning. Kvalitetssäkra material - för längre hållbarhet Spegelglaset är kopparfritt vilket innebär att oxidering undviks, vilket är den vanligaste orsaken till att spegeln blir fläckig med tiden.

Med ett kopparfritt glas får spegeln mycket längre hållbarhet. Skåpet består av tåligt MDF-material och har tre hyllor, varav två löstagbara glashyllor där du kan förvara dina badrumsprodukter.

Mjuk stängning på dörrarna Skåpluckorna stängs mjukt och försiktigt och kan därför göra stunden i badrummet tystare, då du slipper råka slå igen dörrarna med en smäll! Detta skåp passar dig som vill ha ett rymligt badrumsskåp med högsta möjliga komfort Dörrarna kan öppnas hela 180 grader och kan således göra det enkelt att dela spegel med andra som vill piffa till sig samtidigt som du - badrumsskåpet bistår med två separata speglar med 70 cm mellanrum! Dimensioner Skåpet är 16 cm djupt, 70 cm högt och 100 cm brett.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024