LED-spegel 120x68cm | Två sidoskåp | Svart

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Spegel med inbyggd belysning och dubbel förvaring En stadig och funktionell spegel med infällda LED-lampor för ett mjukt och fint ljus i ansiktet utan att du blir bländad. Denna funktion är mycket lämplig för vad du än planerar att göra framför spegeln.

Den diskreta av- och på-knappen finns integrerad i mitten av spegeln med touch-funktion, och stör således inte den stilrena designen, samtidigt som den är lättåtkomlig. Starkt material och smarta funktioner På sidorna av spegeln finns två inbyggda sidoskåp med två praktiska hyllplan i vardera, där du kan förvara de dagliga hygienartiklarna.

Skåpluckorna är dessutom mjukstängande och ger en lyxig känsla - perfekt för tidiga morgnar när du behöver vara tyst, så du slipper råka stänga skåpen med en smäll! Även ramkanten nedtill kan användas som en liten hylla direkt i spegeln - perfekt för parfymflaskan, rakhyveln eller hårborsten Ramen är gjord av stryktålig sprutmålad MDF som inte bara gör den tålig utan även ger en fin sidenmatt ytfinish.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024