3-sits soffa med schäslong höger | Crazy | Antracit

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

3-sits soffa med schäslong höger | Crazy De fantastiska sofforna i Crazy-serien erbjuder enastående komfort som inbjuder till avslappning till ett väldigt förmånligt pris. Med en väl tilltagen schäslong är soffan perfekt om du vill bre ut dig under filmkvällen.

Soffan är klädd i ett tyg i färgen antracit och har en stilren, rak design som är lätt att matcha med övrig inredning. Klädselns tyg är av 100% polypropylen.

Rymlig soffa trots smidig storlek Crazy med schäslong är en kompakt soffa men ändå rymlig. Perfekt om du inte vill ha en stor pjäs till soffa som tar upp hela lägenheten men ändå vill få plats med vännerna under filmkvällen.

Sitt- och ryggkuddarna, som innehåller 30 kg polyeterskum, erbjuder en medelhård komfort som passar de flesta. Du kan också förbättra komforten och skapa en enhetlig känsla genom att komplettera med nackkuddar eller fotpallar från samma serie.

Observera att dessa inte medföljer vid köp av denna soffa. Skötselråd Impregnera soffan innan användning för att skydda den mot fläckar och smuts Rengör soffan med en fuktig, mjuk bomullstrasa Använd anpassat rengöringsmedel för att ta bort fläckar Dammsug soffan med ett mjukt borstmunstycke för att hålla den fri från smuts och damm Dimensioner Soffan har följande mått Bredd 285 cm Höjd 86 cm Djup 198 cm Bredd öppet avslut 87 cm Bredd armstöd 16 cm Sittdjup soffdel 60 cm Sitthöjd 42 cm Tjocklek dynor 14 cm .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024