Sidan innehåller annonslänkar

Samsung Galaxy Watch5 (44mm) 4G - Silver

Beställ Samsung Galaxy Watch5 (44mm) 4G - Silver på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Samsung Galaxy Watch5 (44mm) 4G - Silver inom kategorin Smartklocka.

Produktinformation

• Designa Galaxy Watch5 personligt med mängder av utseenden på urtavla och band• Hållbar med starkt Sapphire Crystal Glass, aluminiumkropp och design enligt militärstandard• Google Wear OS ger tillgång till dina favoritappar med smidig och sömlös användning och synkronisering mellan dina Samsung Galaxy-enheter• Starkt och snabbladdat batteri som håller upp till 40 timmar vid normal användning• Mätfunktioner på en armlängds avstånd, däribland; Kroppsammansättning, EKG, Blodtryck, sömnanalys samt sömncoachingprogram• Stort antal fitnessfunktioner som t.e.x löpcoach och fler än 90 olika träningsprogram direkt på handledenMed fokus på digGalaxy Watch5 är som en urkraft, fylld med kunskap, inspiration och motivation. Den gör i princip allt din mobil gör – med Google Wear OS har du support för ett stort urval av appar – även från tredje part.

Dessutom hjälper den dig att hålla koll på ditt välbefinnande och kan guida dig till en aktivare vardag.Med Samsung Health-appen får du tillgång till en stor variation av fitnessklasser och övningar, individuellt eller i grupp. Du kan också följa hur kroppen förändras i takt med att du blir mer aktiv med mätning av muskler, fett och skelett.

Du får kvalificerad guidning för återhämtning och bättre sömn med en unik sömncoach.Här finns också möjlighet att mäta puls, syre, blodtyck och EKG. Galaxy Watch5 är en tålig klocka med design enligt militär-standard4 och starkt Sapphire Crystal Glass.

Du bestämmer utseendet genom att själv designa den ljusstarka och högupplösta skärmen samt välja band för alla tillfällen man kan tänka sig. Galaxy Watch5 kommer i storlekarna 40mm och 44mm – och en mängd sobra färger.Finns även i 4G version som ger än mer frihet och du kan lyssna på streamad musik eller ta ett snabbt samtal utan telefon i närheten.Möjligheterna är oändliga. .

Se även andra produkter från Smartklocka

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
SSD

SSD från Kingston

Se alla produkter
Accesspunkter

Accesspunkter från Ubiquiti

Se alla produkter
Mesh

Mesh från TP-link

Se alla produkter
Router

Router från TP-Link

Se alla produkter