Sidan innehåller annonslänkar

Samsung Galaxy Watch4 Classic (42mm) BT - Svart

Jämför produkt Samsung Galaxy Watch4 Classic (42mm) BT - Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Samsung Galaxy Watch4 Classic (42mm) BT - Svart i kategorin Smartklocka här hos oss.

Produktinformation

Klockan som känner dig bästJu mer vi vet om oss själva, desto enklare är det att nå resultaten som eftersträvas. Därför har vi utvecklat den sprillans nya Galaxy Watch4 till en smidig följeslagare, redo för din resa mot en hälsosammare vardag.Mjuk och intuitiv vridning Att vissa stilar är tidlösa bevisar Galaxy Watch4 Classic med sitt roterande bezel och levande skärm.

Den uppdaterade, sofistikerade designen präglas av en exklusiv känsla, där urtavlan av rostfritt stål bidrar till en kraftfull och intuitiv funktionalitet.Sätt den på plats – och sätt igångSnyggt är bekvämt – med ett Ridge Sports-armband sitter Galaxy Watch4 behagligt på din handled hela dagen. Det hållbara fluoroelastomer-materialet tål svett och sitter stadigt på plats, även när du anstränger dig som mest.Varje dag har en ny bakgrundMed Galaxy Watch4 Classic kan du skräddarsy din upplevelse.

Välj mellan analogt eller digitalt; en mängd olika bakgrunder, typsnitt och färger. Allt för att du ska kunna anpassa stilen utifrån smak, väder eller tillfälle.

Du kan också ge urtavlan mer karaktär med AR-emojis, eller låta animerad grafik spegla din aktivitet – till exempel om du springer eller lyssnar på musik.Lär känna din kropp – på djupetFölj dina aktiva framsteg med vår första smartklocka som smidigt mäter din kroppssammansättning. Du kan avläsa allt ifrån fettprocent och muskelmassa till vattenmängd, för att enklare kunna uppnå dina mål.

Med Samsung BioActive Sensor och vårt allra snabbaste chip är Galaxy Watch4 definitionen av innovation i framkant.Få en BIA-mätning med hjälp av två fingrar – på bara 15 sekunder. Var som helst, när som helst.Den nya Samsung BioActive-sensorn mäter din kroppssammansättning i realtid, för att göra det enklare för dig att nå dina hälsomål.Säg en träningsform och klockan följer medFölj dina aktiviteter och hälsodata på din klocka och mobil.

Räkna steg och kalorier; håll dig på banan med hjälp av den inbyggda GPSen. Galaxy Watch4 Classic känner av din fysiska aktivitet för att kunna följa dina rutiner – och den stödjer över 90 olika träningsformer för att kunna ge dig en så exakt rapport som möjligt.Ta med dig dina träningskompisarTräning är ännu roligare tillsammans.

Galaxy Watch4 Classic låter dig dela varje steg – även på distans. Så nu kan du utmana och tävla ihop med dina vänner.

Steg och aktivitet uppdateras i realtid; ni kan kommunicera med varandra och belönas dessutom under träningens gång, för att det ska vara både enklare och roligare att hålla igång.För hälsans skullMöt Samsung BioActive-sensorn som mäter EKG och blodtryck i realtid. Efter en initial kalibrering kan sensorerna snabbt känna av ditt blodtryck.

Du kan också följa din hjärtrytm genom EKG-data, och se hur din puls beter sig. All data kan föras över till din mobil och smidigt delas vidare.Blodtrycksmätaren mäter ditt blodtryck med hjälp av en optisk pulsmätare, känd som PPG-sensor.

EKG mäts med hjälp av en elektronisk pulssensor.Den mest omfattande sömnanalysen på en Galaxy WatchSömnmätaren följer och analyserar dina olika sömnstadier när du sover eller vilar. Med förbättrade mätval kan du se allt ifrån syrehalten i blodet och dina snarkningar (om du ens snarkar, det vill säga).

Dessutom får du avancerade insikter från Nationel Sleep Foundation, för bättre sömnkvalitet och varaktighet. En riktig lagspelareSom den första smartklockan med Wear OS Powered by Samsung, ger Galaxy Watch4 Classic dig smidig, sömlös åtkomst till dina favoritappar.

Produkter från kända varumärken
Bildskärm

Bildskärm från ASUS

Se alla produkter
Mesh

Mesh från TP-link

Se alla produkter
GPS-klockor

GPS-klockor från Garmin

Se alla produkter
Elfordon

Elfordon från Navee

Se alla produkter