Sidan innehåller annonslänkar

Garmin Venu 2 Plus Smartwatch - Vit/Guld

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Denna GPS-smartklocka har avancerade hälso- och träningsfunktioner som hjälper dig att bättre förstå din kropp. När den är ihopkopplad med din kompatibla smartphone kan du njuta av bekvämligheten med att ha telefonen i fickan och ringa och ta samtal direkt från handleden.

Du kan till och med använda din smartphones röstassistent för att svara på textmeddelanden. Växla dina aktiviteter med animerade träningspass och mer än 25 inbyggda sportappar.

Inbyggd musiklagring låter dig ta med dina favoritlåtar. Och få ännu mer funktionalitet på handleden med kontaktlösa betalningar, säkerhets- och spårningsfunktioner och batteritid upp till 9 dagar.TELEFONSAMTAL FRÅN DIN HANDLEDNjut av bekvämligheten med att ringa och ta telefonsamtal från handleden när den paras ihop med din kompatibla smartphoneTALA MED DIN RÖSTASSISTENTAnvänd din smartphones röstassistent (Siri, Google Assistant eller Bixby) för att svara på textmeddelanden, ställ frågor, styra kompatibla smarta hemenheter och merLJUS, KRISP DISPLAYAnpassa din stil med en smartklocka som finns i tre färger och har en ljus, skarp AMOLED-skärmSÄKERHET OCH SPÅRNINGSFUNKTIONERDela enkelt ett meddelande som inkluderar din liveposition med förvalda kontakter när din klocka och din kompatibla smartphone är ihopparad.

Du kan till och med tilldela en utsedd nödkontakt som din klocka kan ringa, till exempel lokala räddningstjänsterSMARTA NOTISERMissa aldrig ett samtal, sms eller notifiering i sociala medier med smarta aviseringar som levereras direkt till din handled - när den paras ihop med din kompatibla Android™- eller Apple®-smartphoneMUSIKLadda ner upp till 650 låtar till din klocka, inklusive spellistor från Spotify®, Amazon Music eller Deezer (premiumprenumeration kan krävas), och anslut med trådlösa hörlurar (ingår ej) för telefonfri lyssningGARMIN PAY™ KONTAKTLÖSA BETALNINGARLämna dina kontanter och kort hemma; Garmin Pay kontaktlösa betalningar låter dig betala för köp när du är på språngBATTERILID OCH SNABB UPPLADDNINGFå en oavbruten bild av din hälsa, tack vare batteritid på upp till 9 dagar i smartwatch-läge och upp till 8 timmar i GPS-läge med musik, plus snabb laddning och batterisparlägePEKSKÄRM OCH KNAPPARVälbekanta knappar som fungerar i alla miljöer tillsammans med ett nytt responsivt pekskärmsgränssnitt för snabb tillgång till val och funktioner. Pekskärmen går att stänga av vid behov. .

Produktbeskrivning

En smartwatch är en digital klocka som bärbar enhet som är utformad för att fungera som en förlängning av din smartphone eller dator. Den är utrustad med olika funktioner som gör det möjligt för dig att enkelt hantera dina uppgifter och kommunikation utan att behöva använda din telefon eller dator.

Fördelar med att använda en smartwatch

  • Enkel åtkomst till information: Med en smartwatch kan du enkelt se meddelanden, samtal, e-post och annan viktig information utan att behöva ta upp din telefon eller dator.
  • Fitness tracking: Många smartwatch-modeller är utrustade med inbyggda sensorer som kan mäta din fysiska aktivitet, hjärtrytm, sömnkvalitet och andra fitnessparametrar.
  • Kompatibilitet: Smartwatches är vanligtvis kompatibla med både Android och iOS-enheter, vilket gör dem till en idealisk förlängning av din smartphone.
  • Anpassningsbara: Smartwatches kommer i olika stilar, färger och material, så att du kan välja en som passar din personliga stil.
  • Bekvämlighet: Med en smartwatch behöver du inte längre ta upp din telefon eller dator varje gång du får ett samtal eller meddelande. Detta gör det enklare och mer bekvämt att hålla koll på din kommunikation och uppgifter.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Smartklocka från andra varumärken

Upp till 37% rabatt
Garmin fenix 7S Pro Solar Edition 42mm - Silver

Smartklocka från GARMIN

Här har vi samlat Smartklocka från GARMIN.
Upp till 12% rabatt
Samsung Galaxy Watch4 Classic (46mm) LTE - Svart

Smartklocka från Samsung

Visa produkter inom Smartklocka från Samsung.
Huawei GT4 46mm - Active

Smartklocka från Huawei

Se vad Huawei har inom Smartklocka.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024