Sidan innehåller annonslänkar

Garmin Venu 2 Plus Smartwatch - Vit/Guld

Jämför produkt Garmin Venu 2 Plus Smartwatch - Vit/Guld online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Garmin Venu 2 Plus Smartwatch - Vit/Guld i kategorin Smartklocka här hos oss.

Produktinformation

Denna GPS-smartklocka har avancerade hälso- och träningsfunktioner som hjälper dig att bättre förstå din kropp. När den är ihopkopplad med din kompatibla smartphone kan du njuta av bekvämligheten med att ha telefonen i fickan och ringa och ta samtal direkt från handleden.

Du kan till och med använda din smartphones röstassistent för att svara på textmeddelanden. Växla dina aktiviteter med animerade träningspass och mer än 25 inbyggda sportappar.

Inbyggd musiklagring låter dig ta med dina favoritlåtar. Och få ännu mer funktionalitet på handleden med kontaktlösa betalningar, säkerhets- och spårningsfunktioner och batteritid upp till 9 dagar.TELEFONSAMTAL FRÅN DIN HANDLEDNjut av bekvämligheten med att ringa och ta telefonsamtal från handleden när den paras ihop med din kompatibla smartphoneTALA MED DIN RÖSTASSISTENTAnvänd din smartphones röstassistent (Siri, Google Assistant eller Bixby) för att svara på textmeddelanden, ställ frågor, styra kompatibla smarta hemenheter och merLJUS, KRISP DISPLAYAnpassa din stil med en smartklocka som finns i tre färger och har en ljus, skarp AMOLED-skärmSÄKERHET OCH SPÅRNINGSFUNKTIONERDela enkelt ett meddelande som inkluderar din liveposition med förvalda kontakter när din klocka och din kompatibla smartphone är ihopparad.

Du kan till och med tilldela en utsedd nödkontakt som din klocka kan ringa, till exempel lokala räddningstjänsterSMARTA NOTISERMissa aldrig ett samtal, sms eller notifiering i sociala medier med smarta aviseringar som levereras direkt till din handled - när den paras ihop med din kompatibla Android™- eller Apple®-smartphoneMUSIKLadda ner upp till 650 låtar till din klocka, inklusive spellistor från Spotify®, Amazon Music eller Deezer (premiumprenumeration kan krävas), och anslut med trådlösa hörlurar (ingår ej) för telefonfri lyssningGARMIN PAY™ KONTAKTLÖSA BETALNINGARLämna dina kontanter och kort hemma; Garmin Pay kontaktlösa betalningar låter dig betala för köp när du är på språngBATTERILID OCH SNABB UPPLADDNINGFå en oavbruten bild av din hälsa, tack vare batteritid på upp till 9 dagar i smartwatch-läge och upp till 8 timmar i GPS-läge med musik, plus snabb laddning och batterisparlägePEKSKÄRM OCH KNAPPARVälbekanta knappar som fungerar i alla miljöer tillsammans med ett nytt responsivt pekskärmsgränssnitt för snabb tillgång till val och funktioner. Pekskärmen går att stänga av vid behov. .

Se även andra produkter från Smartklocka

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Personvård

Personvård från Braun

Se alla produkter
Övervakningskameror utomhus

Övervakningskameror utomhus från Ring

Se alla produkter
Trådlösa routrar

Trådlösa routrar från Asus

Se alla produkter
Bildskärm

Bildskärm från ASUS

Se alla produkter