Sidan innehåller annonslänkar

Garmin Forerunner 245M Black/Red

Beställ Garmin Forerunner 245M Black/Red på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Garmin Forerunner 245M Black/Red inom kategorin Smartklocka.

Produktinformation

MUSIKEN TAR DIG LÄNGREDu springer. Din löparklocka med GPS tänker.

Den lär till och med känna dig, kilometer efter kilometer och låt efter låt.• Det här är som ljuv musik; nu kan du lyssna direkt från handleden.• Mät träningsbelastningen för att se om du har koll på läget eller överanstränger dig.• Förbered dig som ett proffs med de kostnadsfria och anpassningsbara Garmin Coach- träningsplanerna.• Förbättra löpformen genom att mäta löpdynamik.• Vi hjälper dig att känna dig trygg med händelsedetektor och assistans.• Upp till 6 timmar i GPS-läge med musik som tar dig hela vägen till mållinjen.LITEN OCH SMIDIG DESIGNDen är stilren och lätt vilket gör den perfekt för både löpning och vardag.LÖPKLARA MATERIALForerunner 245 Music klarar allt du hittar på tack vare det svettsäkra silikonbandet och ett tåligt Corning® Gorilla® Glass 3.GARMIN COACHDe anpassningsbara träningsprogrammen innehåller råd från experttränare och kostnadsfria träningsprogram som anpassas efter dig och dina mål. Träningspassen synkroniseras direkt till klockan.INBYGGDA SPORTAPPARVariera träningen med aktivitetsprofiler för cykling, simning i simbassäng, inomhusrodd, crosstrainer, trappmaskin och mycket mer.PULSMÄTNING VID HANDLEDENKlockan mäter din puls kontinuerligt och informerar dig om den är för hög eller låg när du vilar.

Den hjälper också till att mäta hur hårt du arbetar under aktiviteter. Den fungerar till och med under vatten.INBYGGD GPSRegistrera var du springer och få relevant statistik, inklusive distans, tempo och intervaller.LÖPDYNAMIKNär Forerunner 245 används med ett kompatibelt tillbehör kan du använda det för att mäta viktiga löpdata till exempel kadens, steglängd, markkontakttid och balans och mycket mer.VO2-MAXTräna smartare med VO2 max,, en indikator på hur du kan förvänta dig att prestera.

Det här mätvärdet tar till och med hänsyn till prestationsförändringar som kan orsakas av hög värme eller hög höjd.PULSE OX-SENSORSensorn vid handleden beräknar blodets syremättnad, som du kan använda för att bedöma hur kroppen absorberar syre – särskilt när du sover.TRÄNINGSSTATUSDet här mätvärdet utvärderar din senaste träningshistorik och dina prestationsindikatorer, så att du får reda på om du tränar produktivt, har nått din toppform eller tränar för mycket.TRAINING EFFECTSe hur dina träningspass påverkar utvecklingen av uthållighet, fart och kraft med aerobisk och anaerob träningseffekts- feedback.TRÄNINGSBELASTNINGDen här siffran mäter träningsvolymen från de senaste sju dagarna och jämför den med det optimala intervallet för din kondition och senaste träningshistorik.BATTERITIDSpring snabbare än någonsin med en klocka som är kraftfull nog att hänga med dig. Du får upp till 7 dagars batteritid i smartwatchläge och upp till 6 timmar i GPS-läge med musik.ENERGIÖVERVAKNING MED BODY BATTERY™Mät kroppens energinivåer så att du kan hitta de bästa tidpunkterna för aktivitet och vila.MENSREGISTRERINGRegistrera menscykelinformation, logga fysiska och känslomässiga symptom och anteckna cykler som är regelbundna, oregelbundna eller om du är på väg in i klimakteriet för att bättre förstå din kropp.MUSIK PÅ HANDLEDENSynkronisera spellistor från utvalda streamingstjänster direkt till klockan.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Smartklocka från andra varumärken

Upp till 48% rabatt
Huawei Watch 3 - Black

Smartklocka från Huawei

Se vad Huawei har inom Smartklocka.
Upp till 28% rabatt
Garmin Vivomove 3 44mm - Black case with Slate Band

Smartklocka från GARMIN

Missa inga bra priser på Smartklocka från GARMIN.
Upp till 27% rabatt
Samsung Galaxy Watch3 (41mm) Rostfritt Stål BT R850 - Silver

Smartklocka från Samsung

Se vad Samsung har inom Smartklocka.
Xplora 6 - Svart

Smartklocka från Xplora

Missa inga bra priser på Smartklocka från Xplora.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023