Sidan innehåller annonslänkar

Garmin Fenix 7X Solar Sportklocka - Svart

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Veckan har 7 dagar. Och fēnix 7 är framtagen för att klara dem alla.

Ta dig an vilken sport- eller outdoorutmaning som helst med de allra senaste träningsfunktioner, aktivitetsappar, hälsofunktioner och mer. Upplev full kontroll genom välbekanta knappar och enkelhet med nytt pekskärmsgränssnitt.

Få nya insikter om utvecklingen av din uthållighetsprestation över tid, följ din träningsutveckling och vägen mot en bättre kondition och starkare kropp och hantera din uthållighet på ett effektivare sätt. Använd välbekanta knappkontroller eller det nya pekskärmsgränssnittet för att komma åt funktioner och val.

Få insikter och mätvärden om din prestation så att du kan lägga dig på rätt nivå och bli mer uthållig. Optimera återhämtningen och din allmäna hälsa genom att övervaka din puls1, andning, stress, sömn mm.

Och för dina lite lugnare dagar finns uppkopplade funktioner som smarta aviseringar2, musik och Garmin Pay™ kontaktlös betalning3. Solar-versionerna har solceller som använder solenergi för att förlänga batteritiden.

Och fēnix 7X har en inbyggd LED-lampa så du kan fortsätta dina äventyr när det blir mörkt.PRESTANDA OCH DESIGNUppdaterad, extremt tålig design med ljusstark 1.2”, 1.3”, eller 1.4” skärm och 42 mm, 47 mm, eller 51 mm hölje; klockan är testad enligt amerikansk militärstandard för värme, stöt- och vattenbeständighet.FÖRLÄNGD BATTERITID För att maximera den tid du kan använda din fenix utan att hehöva hålla igen har vi förlängt batteritiden avsevärt på Fenix 7-modellerna. Med tillvalet Solar kan du utöka batteritiden I GPS-läge med 30%.PEKSKÄRM OCH KNAPPARVälbekanta knappar som fungerar i alla miljöer tillsammans med en ny responsivt nytt pekskärmsgränssnitt för snabb tillgång till val och funktioner.

Pekskärmen går att stänga av vid behov. INBYGGD LED-LAMPAFör vägledning i mörker finns en inbyggd LED-lampa som ger en stark och stabil ljusstråle.

Det finns även ett ljusläge för ökad säkerhet när du springer i mörker (endast fenix 7X)MULTI-GNSSFå åtkomst till flera globala satellitsystem (GPS, GLONASS och Galileo) för bättre navigering i mer krävande miljöer än med enbart GPS.SYNKRONISERADE INSTÄLLNINGARJustera enhetsinställningar från telefonen (Garmin.Connect) och/eller klockan. Inställningar synkroniseras i realtid mellan enheter för att förenkla konfigurationen.UTHÅLLIGHET I REALTIDAnvänd den här datan för att hantera din ansträngning och bättre förstå hur din uthållighet förändras under en aktivitet och kunna undvika överansträngning i början på ditt träningspass.HIIT-PASSAnvänd den här nya aktivitetsprofilen med olika timers för att köra och registrera dina HIIT-pass, inklusive AMRAP, EMOM, Tabata och andra anpassade pass.

Ange antal rundor, arbets-/vilointervall med meraFÖRUTSÄG TÄVLINGSTIDER VISUELLTBaserat på din löphistorik och din allmänna kondition ger den här funktionen en uppskattning av vad ditt tempo kan vara för den distans du vill springa. Trenddata visar hur din träning ger resultat över tid.LÄNGRE FRAMFå en snabb överblick över utvalda intressanta platser längre fram.

Se prestationsdata, tid till nästa mål, avstånd/höjd — plus en sammanfattning av viktiga ledpunkter framöver.TOPOGRAFISK KARTALadda ner TopoActive-kartor över hela världen. Välj täckning efter behov och uppdatera bekvämt direkt till klockan via Wi-Fi®.

Se terrängkonturer, höjdkurvor, parker, kustlinjer, floder, sjöar och andra geografiska egenskaper.SKIVIEW™ PISTKARTORTa dig an backarna med förinstallerade pistkartan SkiView och se både namn och svårighetsgrad på fler än 2000 skidorter över hela världen.HÄLSOÖVERVAKNING VID AKTIVITETMed hjälp av data från klockans olika kroppsstatus-sensorer kan den här fuktionen dig spåra dina dagliga biometriska trender och välmående.SPORTAPPARAnvänd förinlästa aktivitetsprofiler för terräng- och banlöpning, simning, löpning, cykling, vandring, rodd, skidåkning, golf, surfing, inomhusklättring med mera.OFFPISTÅKNINGHa full koll då du åker skidor. Den här förinlästa profilen kan särskilja skidåkning och klättring.

Produktbeskrivning

En sportklocka är en avancerad klocka som är utformad för att bäras under träning och idrottsaktiviteter. Dessa klockor är utformade för att mäta och spåra olika aspekter av din träning, inklusive puls, distans, hastighet och kaloriförbränning.

Fördelar med en sportklocka

  • Träningsuppföljning: Sportklockor hjälper dig att spåra din träningsprogression och prestationsförbättringar genom att ge detaljerad information om din träning.
  • Hälsomonitorering: Med funktioner som pulsmätning och kaloriförbränning kan du hålla koll på din hälsa och anpassa dina träningsrutiner efter dina behov.
  • Anpassningsbarhet: Sportklockor är ofta utrustade med många olika funktioner, inklusive notiser, GPS, väderprognoser, musikspelare och mer, vilket gör det möjligt för dig att anpassa klockan efter dina individuella behov.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024