Sidan innehåller annonslänkar

Garmin epix Gen 2 AMOLED Smartklocka - Grå

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Wear epix™, be epic. Epix är en premium multisportklocka med en fantastisk AMOLED-skärm som har upp till 16 dagars batteritid.

Håll dig uppkopplad med smarta funktioner, Garmin Pay™ kontaktlös betalning1 och musik-lagring. Förstå din kropp bättre med hälsoövervakning dygnet runt som registrerar Pulse Ox2, puls3, andning mm.

Träna hur du vill med fler än 30 aktivitetsappar och ta det ett steg längre med prestationsmätning och Garmin Coach träningsplaner. När du är redo för äventyr, kan du ladda ner TopoActive kartor via Wi-Fi®.

DESIGNAD FÖR ATT PASSA DIN LIVSSTILDen fantastiska 1.3” always-on AMOLED-skärmen väcker din klocka till liv, även i starkt solljus.PEKSKÄRM OCH KNAPPARVälbekanta knappar som fungerar i alla miljöer tillsammans med ett nytt responsivt pekskärmsgränssnitt för snabb tillgång till val och funktioner. Pekskärmen går att stänga av vid behov.

HIIT-PASSAnvänd den här nya aktivitetsprofilen med olika timers för att köra och registrera dina HIIT-pass, inklusive AMRAP, EMOM, Tabata och andra anpassade pass. Ange antal rundor, arbets-/vilointervall med mera.FÖRUTSÄG VÄVLINGSTIDER VISUELLTBaserat på din löphistorik och din kondition ger den här funktionen en uppskattning av vad ditt tempo kan vara för den distans du vill springa.

Trenddata visar hur din träning ger resultat över tid.UTHÅLLIGHET I REALTIDAnvänd den här datan för att hantera din ansträngning och bättre förstå hur din uthållighet förändras under en aktivitet och kunna undvika överansträngning i början på ditt träningspass.TOPOGRAFISK KARTALadda ner TopoActive-kartor över hela världen. Välj täckning efter behov och uppdatera enkelt direkt till klockan via Wi-Fi®.

Se terrängkonturer, höjdkurvor, parker, kustlinjer, floder, sjöar och andra geografiska egenskaper.LÄNGRE FRAMFå en snabb överblick över utvalda intressanta platser längre fram. Se prestationsdata, tid till nästa mål, avstånd/höjd — plus en sammanfattning av viktiga ledpunkter framöver.SKIVIEW™ PISTKARTORTa dig an backarna med förinstallerade pistkartan SkiView och se både namn och svårighetsgrad på fler än 2000 skidorter över hela världen.FANTASTISK BATTERITIDFör en enastående smartwatch-upplevelse med vår nya AMOLED-skärm har vi skapat ett supereffektivt strömläge.

Klockan väcks när du rör dig och förlänger batteritiden i smartwatch-läge med upp till 16 dagar.PREMIUM-MATERIALMatcha klockan till din livsstil med olika material. PULSE OX-SENSORVid höjdacklimatisering och sömnregistrering använder en pulsoximetrisensor5 ljusstrålar vid handleden för att mäta hur väl kroppen absorberar syrePULSMÄTNING VID HANDLEDENOptisk pulsteknik mäter aktivitetsintensiteten och pulsvariationer för at beräkna din stressnivå.

Den mäter även pulsen under vattnet.VÄTSKEKONTROLLLogga ditt dagliga vätskeintag för att undvika uttorkning. När automatiskt mål är aktiverat kommer du till och med se beräknad svettförlust efter en aktivitet, och ditt mål justeras därefter.STRESS-ÖVERVAKNINGPulsdata används för att räkna ut din stressnivå, så du ser om du har en lugn, balanserad eller stressig dag.

AVANCERAD SÖMNREGISTRERINGFå en fullständig sammanställning över dina sömnstadier, från lätt till djup sömn och REM-sömn. Se allt på en särskild widget.ENERGIÖVERVAKNING MED BODY BATTERY™ Optimera kroppens energireserver genom att använda pulsvariabilitet, stress, sömn och andra data för att mäta när du är redo att vara aktiv eller när du behöver vila.VÄTSKEKONTROLLLogga ditt dagliga vätskeintag för att undvika uttorkning.

När automatiskt mål är aktiverat kommer du till och med se beräknad svettförlust efter en aktivitet, och ditt mål justeras därefterSPORTAPPARAnvänd förinlästa aktivitetsprofiler för terräng- och banlöpning, simning, löpning, cykling, vandring, rodd, skidåkning, golf, surfing, inomhusklättring med mera.ANIMERADE TRÄNINGSPASSDen här klockan har lättanvända, animerade konditions-, styrke-, yoga- och pilatespass som du kan visa på klockskärmen. Välj bland förinlästa animerade träningspass eller hämta fler från onlinegruppen Garmin Connect™GARMIN COACHKostnadsfri träniningsplanering med coacher som hjälper dig att nå dina mål.

Träningspassen anpassas till dig och synkas direkt till din klocka från Garmin Connect.PACEPRO™En av de första i sitt slag. PacePro-funktionen som hjälper dig att hålla tempot med lutningsanpassad vägledning när du springer.VO2 MAXTräna smartare med VO2 max, en indikator på din förväntade prestation.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024