Produktinformation

Slipp krånglet med husnycklar. Med Yale Doorman Classic Connected kan du öppna dörren på ett smidigare sätt och du behöver inte hålla reda på nycklar när du är på stranden, joggar eller går ut med hunden.

Lås upp med kod, nyckelbricka eller kombinera kod och nyckelbricka för högsta säkerhet. Alla i familjen kan ha sin egen kod och du kan även skapa tillfälliga koder för besökare.

Aktivera automatisk låsning – då vet du att dörren alltid är låst. Levereras med Yale Access, som gör ditt lås uppkopplat, för smidig hantering och extrafunktioner i Access-appen. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Smarta lås från andra varumärken

Yale Doorman L3S Flex Black

Smarta lås från Yale

Här har vi samlat Smarta lås från Yale.
Nimly Connect Gateway

Smarta lås från Nimly

Se produkter inom Smarta lås från Nimly.
Danalock Danapad Knappsats

Smarta lås från Danalock

Visa produkter inom Smarta lås från Danalock.
Ismartgate Lite Garageportsöppnare för en port

Smarta lås från Ismartgate

Visa produkter inom Smarta lås från Ismartgate.

Se gärna också

Yale Kodlås för balkongdörr och fönster för höger handtag

Säkra din balkongdörr och dina fönster med Yale. Många inbrott görs genom ett fönster och då är balkongdörren ofta en naturlig väg ut. Med ett kodhandtag är vägen ut alltid låst för obehöriga vilket försvårar för inkräktaren. Yale Code Handle passar på de flesta av marknadens balkongdörrar och fönster och ersätter befintligt handtag. Du monterar enkelt själv och programmerar önskad sexsiffrig kod. Upp till 5 olika användarkoder (6-siffrigt). Höger handtag passar utåtgående vänsterhängda altandörrar och fönster. För vänster handtag, se (52164).

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024