Ismartgate Pro Garageportsöppnare för flera portar

Beställ Ismartgate Pro Garageportsöppnare för flera portar på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Ismartgate Pro Garageportsöppnare för flera portar inom kategorin Smarta lås.

Produktinformation

Ismartgate Lite är ett smidigt fjärrstyrningssystem för garageportsöppnare. Monteras på existerande garageportsmotor och ansluts sedan till hemmets wifi.

Låter dig enkelt styra upp till 3 portar från mobilen, via röstassistent eller via automatisering med IFTTT eller Homekit. För extra sensorer, se (65293). .

Se gärna också

Yale Doorman Classic Silver -9%

Slipp krånglet med husnycklar. Med Yale Doorman Classic kan du öppna dörren på ett smidigare sätt och du behöver inte hålla reda på nycklar när du är på stranden, joggar eller går ut med hunden. Lås upp med kod, nyckelbricka eller kombinera kod och nyckelbricka för högsta säkerhet. Alla i familjen kan ha sin egen kod och du kan även skapa tillfälliga koder för besökare. Aktivera automatisk låsning – då vet du att dörren alltid är låst. Komplettera med radiomodul för styrning via mobilen.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
GPU

GPU från ASUS

Se alla produkter
RAM-minne

RAM-minne från Corsair

Se alla produkter
Bildskärm

Bildskärm från ASUS

Se alla produkter
Mobiltelefon

Mobiltelefon från Motorola

Se alla produkter