Sidan innehåller annonslänkar

Ring Alarm (2. gen) Larmsystem

Beställ Ring Alarm (2. gen) Larmsystem på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Ring Alarm (2. gen) Larmsystem inom kategorin Smarta larm.

Produktinformation

Ring Alarm 2.0. är här.

Kom igång enkelt med detta Ring Alarm 5 Piece Kit med 5 olika sensorer och enheter. Kontrollera allt i Ring-appen, där hela hemmets säkerhet är nära till hands.

Ny knappsats, smalare kontaktsensor och mer diskret rörelsedetektor. Komplettera med Ring utomhussiren (51857) för att larma dina grannar och avskräcka oinbjudna gäster. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Eufy Security Dörr- och fönstersensor

Skydda ett helt rum mot objudna gäster. Fönster- och dörrsensorn monteras vid karmen och larmar vid öppnning. Larmar via mobilappen och med den inbyggda sirenen i Homebase. För anslutning till Eufy Security Hemlarm. Drivs av ett CR123A-batteri (ingår).

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023