Sidan innehåller annonslänkar

Audio Pro Link 1 Musikmottagare

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Musikmottagare som kopplas direkt till befintliga ljudsystem för att göra dessa trådlösa. Ansluts till hemmets nätverk (wifi eller Ethernet) och gör det enkelt att spela upp musik i flera rum samtidigt via app eller flera vanliga strömningstjänster som Spotify Connect och Airplay.

Går att kombinera med fler ur Audio Pro’s C-serie som t.ex. C10 eller flera Link 1 till andra ljudsystem för ljud genom flera högtalare.

Kopplas till ljudsystemet via 3,5 mm, RCA eller Toslink. Levereras med nätadapter, 3,5 mm-kabel samt 3,5 mm till RCA-kabel.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Google Nest Mini Smarta hem-controller Kol

Google Nest Mini är en uppdaterad modell av den bästsäljande Google Home Mini och får bättre ljudkvalité. Den nya modellens högtalare får bättre basåtergivning samt högre maxvolym. Nu med möjlighet att hänga enheten på väggen.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024