Audio Pro A10 Multiroom-högtalare Ljusgrå

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Kraftfull tygklädd högtalare med dubbla trådlösa anslutningar. Använder en 1,25” BMR diskant med 180°-spridning samt en 3” bas för att leverera dynamiskt ljud med djup bas.

Ansluts till hemmets wifi och gör det enkelt att spela upp musik i flera rum samtidigt via app eller flera vanliga strömningstjänster som Spotify Connect och Airplay. Kan även anslutas via Bluetooth, ethernet eller 3,5 mm-ingång.

Kan paras ihop med en till A10 för stereoljud och går att kombinera med alla Audio Pro multiroom-kompatibla högtalare. Effekt 52 W.

Bluetooth 4.0. Levereras med strömkabel.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Google Nest Mini Smarta hem-controller Kol

Google Nest Mini är en uppdaterad modell av den bästsäljande Google Home Mini och får bättre ljudkvalité. Den nya modellens högtalare får bättre basåtergivning samt högre maxvolym. Nu med möjlighet att hänga enheten på väggen.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024