Produktinformation

Det tuffaste smarta hänglåset.Hänglås 2 är det tuffaste smarta hänglåset du någonsin kommer att äga. Denna hårdvara av militär kvalitet har designats för att tåla tuffa miljöförhållanden.

Tillsammans med en intelligent kärna, tack vare vår algoPINTM-teknik, kan du vara säker på att dina tillgångar är säkra var som helst, överallt.Auto låsLåser automatiskt när bygeln är fastsatt.SäkerhetslåsningHänglåsåtkomst inaktiveras efter flera felaktiga åtkomstförsök för att säkerställa att dina tillgångar är säkrade.Laddningsbart batteriLadda helt enkelt om låset med en Type-C-kabel om batterinivån börjar ta slut. 6 månaders användning på mindre än en timmes laddning.Återlås påminnelsevarningLock kommer att visa en LED-varning för att påminna användare om att fästa bygeln.NödstartSnabbstarta låset enkelt med en Type-C-kabel ansluten till en powerbank om batterierna är urladdade.Varning för lågt batteriIntuitiv LED-varning kommer att uppmana dig att ladda batterierna när de börjar ta slut.Kraft i dina händer.Ställ in, använd och hantera dina igloohome-enheter med mobilappen.

Vi lägger åtkomst i din handflata.Finns gratis i App Store och Google Play!Alltid i slingan.Genom appen kan du se aktivitetsloggar för att hålla reda på vem som har kommit åt ditt hänglås Bluetooth®-upplåsningar uppdateras i realtid på distans. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024