Produktinformation

.column-container{displaygrid;grid-template-columnsrepeat(2,1fr);gap8px;margin0 auto}.column-container-5{displaygrid;grid-template-columnsrepeat(3,1fr);gap8px;margin0 auto}.column-content{displayflex;flex-directioncolumn;align-itemscenter;text-alignleft;justify-contentcenter}.column-content img{max-width100%;margin0 auto 8px}.column-container-5 .column-content img{height40px;widthauto}.column-container-5 .column-content{justify-contentflex-start}.column-content h2{text-aligncenter}@media (max-width768px){.column-container{grid-template-columnsrepeat(1,1fr)}.column-container-5{grid-template-columnsrepeat(2,1fr)}}Igloohome Smart Keybox 3Mångsidighet när den är som bästDin 24/7 receptionInga fler besvärliga nyckelöverlämningar eller att gå igenom besväret med att hantera flera åtkomstkort igen. Förvara helt enkelt dina nycklar eller passerkort i nyckellådan för enkel delning mellan olika användare.Till skillnad från andra låsboxar behöver din gäst inte ladda ner en app för att få åtkomst.

Skicka helt enkelt PIN-koder via WhatsApp, SMS, Facebook Messenger och mer. Vi gör saker enklare för alla.Större är bättreNu med dubbelt utrymme låter Keybox dig lagra mer än det väsentliga.

Från husnycklar till åtkomstkort och till och med bilnyckelbrickor, interiören är tillräckligt rymlig för att hantera flera föremål på en gång. Den har också en fickdesign för att förhindra att dina värdesaker faller ut.Ingen dörr lämnas utanförMed två schackelstorlekar är Keybox optimerad för schackel på dörrhandtag, handtag och till och med staket.

Alternativt kan du även montera den på väggar eller fasta konstruktioner. Inga installationsproblem eller dörrändringar behövs.Alltid till din tjänst, regn eller solskenKeybox 3 kommer med förbättrat motstånd mot väder och vind.

Testad för att motstå damm och lätt regn (IP66-certifierad), den är byggd med kraftiga material för att säkerställa hållbarhet och motståndskraft mot stötar. Den är också designad för att vara reptålig för att skydda både din dörr och låsbox.Sömlös delningsupplevelseFörutom hem är Keybox också kompatibel med igloohome Car Sharing Kit.

Utformad för att erbjuda en sömlös bildelningsupplevelse för alla, har satsen ett Keybox-fäste och en faraday-väska. Påsen när den är helt innesluten är utformad för att blockera signaler för att förhindra att fordonet låses upp inom räckvidd.

Förvandla vilket fordon som helst till ett som är redo för säker delning.Keybox 3 kommer med 2 åtkomstlägenBluetooth upplåsning via appLås upp din låsbox när du är inom Bluetooth-räckvidd via din smartphone.PIN-koderGenerera och skicka PIN-koder till dina gäster.Keybox 3 är fullproppad med ytterligare funktioner för sömlösa överlämningarSäkerhetslåsning för knappsatsKnappsatsen är inaktiverad efter flera felaktiga PIN-kodförsök för att säkerställa att din egendom alltid är säker.Automatisk återlåsningDet är inte att undra om du har stängt din nyckellåda på ett säkert sätt. Automatisk återlåsning ger dig bekvämlighet med sinnesfrid.Varning för lågt batteriEn intuitiv ljud- och LED-varning kommer att uppmana dig att byta batterierna innan de tar slut. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024