Eufy Video Doorbell 2K med basstation

Jämför produkt Eufy Video Doorbell 2K med basstation online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Eufy Video Doorbell 2K med basstation i kategorin Smarta dörrklockor här hos oss.

Produktinformation

Eufy Video Doorbell 2K är en trådlös dörrklocka med basstation som låter dig tydligt se vem som ringer på dörren i tydlig och klar 2K-upplösning. Inbyggd högtalare och mikrofon låter dig hälsa på den som väntar vid dörren.

Med den medföljande basstationen lagras bilder och filmer lokalt och säkert, och du slipper prenumerationer och månadskostnader. Lätt att installera då enheten är trådlös. .

Se gärna också

Aqara Smart Video Doorbell G4

Aqara G4 är en uppkopplad videodörrklocka med ström- eller batteridrift. Ansluts till router via 2,4 Ghz-bandet. Kostnadsfri, lokal AI-igenkänning detekterar människor för smartare notiser som är aktiv även vid nätverksbortfall. Stöd för Apple HomeKit Secure Video samt möjligheten att strömma video direkt till Google Nest Hub och Amazon Echo. Inkluderar molnlagring med den senaste veckans inspelat material. Levereras med Aqara Chime som utöver ringsignal agerar hub för lokal lagring med Micro-SD-kort, upp till 512 GB (medföljer ej),

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Custom Keyboards

Custom Keyboards från Varmilo

Se alla produkter
RAM-minne

RAM-minne från Corsair

Se alla produkter
GPU

GPU från ASUS

Se alla produkter
Elfordon

Elfordon från Deltaco

Se alla produkter