Badrumsskåp 152x42cm | Inbyggd belysning | Stratus vit

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Vägghängt sidoskåp med belysning för badrum Låt den exklusiva parfymflaskan få spela huvudrollen och göm undan toalettpappersrullarna i detta prydliga och praktiska badrumsskåp! Med två dörrar som skärmar av dina hygienartiklar och en fashionabel hylla med inbyggd belysning i den öppna mittsektionen kan du både gömma undan de toalettartiklar du inte vill se och skylta med de du vill visa upp – allt i samma funktionella möbel Det som gör en vägghängd badrumsmodul så bra är att möjligheten att städa under möblerna förenklas betydligt – ett rent badrum är ett trivsamt badrum.

Attraktiva linjer och generös förvaring De två mjukstängande dörrarna och den öppna hyllplatsen ger detta skåp tydliga avgränsningar och bra organiseringsmöjligheter som hjälper dig hålla ordning i badrummet. Innanför skåpluckorna finns två hyllplan vardera – totalt hela 5 hyllplan.

Självklart kan du också ställa någonting högst upp på taket! Den högsmala formen gör att skåpet tar upp liten yttre yta, men ger mycket plats för förvaring inuti Här får du plats med allt från hygienartiklar och kosmetika till små handdukar och rengöringsmedel – allt du behöver förvara i ditt badrum i ett snyggt fodral! Den kantiga formen på badrumsskåpet ger ett mycket stilrent och städat uttryck, och passar således dig som vill ha både platseffektiv förvaring och en fin möbel på samma gång

Badrumsmöbel med gedigna material och konstruktion Materialet i skåpet är stadig MDF med en melaminyta på både in- och utsidan. Detta utgör en väldigt stabil och hållbar konstruktion med ett snyggt utseende.

Skruv och monteringsanvisning medföljer. Dimensioner Skåpet är 151,6 cm högt, 41,8 cm brett och 27 cm djupt. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024