Produktinformation

Sängpaket med förvaring och LED-belysning Franco är ett lyxigt sängpaket som inkluderar en elegant kontinentalsäng med inbyggda förvaringslådor samt en sänggavel med infälld LED-besysning. Hela sängen är klädd i lyxig sammet, vilket skapar en exklusiv atmosfär i ditt sovrum.

Den inbyggda LED-belysningen ger ett behagligt, stämningsfullt ljus som skänker rummet en mysig känsla. Förvaringen består av två utdragbara lådor med en diskret infälld design direkt i sängramen.

Franco är den perfekta kombinationen av praktisk förvaring, skön komfort och en design med mycket attityd! Slitstarka material med hög komfort Sängen är utrustad med en robust träram, som inte bara ger stabilitet utan även fungerar som en förvaringsbox för utdragslådorna Sängens resårmadrass med bonellfjädring ger en mycket bekväm bädd som borgar för en god natts sömn.

Dessutom medföljer en bäddmadrass med tryckavlastande skum som fördelar kroppsvikten jämnt över ytan. Specifikationer Bäddmått 180x200 cm Höjd 66 cm Sänggavel 200x115 cm Antal förvaringslådor 2 Material stomme Trä Färg Grå sammet .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024