Sidan innehåller annonslänkar

Samsung Galaxy S23 Ultra / 256GB - Green

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Läs mer om Galaxy AI här!Toppbetyg från Mobil.se "En av de absolut snabbaste telefonerna"För mer information läs här Samsung Galaxy S23 UltraToppbetyg från Prisjakt "För dig som vill ha extra allt!"För mer information läs här Samsung Galaxy S23 Ultra

Se gärna också

Samsung Galaxy Z Fold5 256GB - Phantom Black -22%

Läs mer om Galaxy AI här!Samsung Galaxy Z Fold5• Mobil och surfplatta – samtidigt• Ljusstark 7,6"-skärm för bättre spel- och tittarupplevelser• Jobba effektivt med upp till tre öppna fönster samtidigt• Tåliga material och IPX8-klassad¹• Högupplöst kamera med 50MP och Nightography• Lika tunn rakt igenom med Zero gap hinge• Kompatibel med S Pen³ – ta anteckningar eller släpp loss kreativiteten• Kraftfulla processorn Snapdragon 8 Gen 2Både mobil och surfplattaNya Samsung Galaxy Z Fold5 är mobilen för dig som vill ha en riktigt stor skärm – som kan vikas ihop till en smidig telefon som går att använda med en hand. Den yttre skärmen är större än den på Galaxy S23, medan den inre är lika stor som en surfplatta. Redo för såväl arbete som spel och underhållning, var du än är.Var produktiv överalltJobba var du vill med nya Samsung Galaxy Z Fold5. Den stora inre skärmen har utrymme för upp till tre öppna fönster, vilket gör att du kan multitaska med lätthet. Skapa en presentation, scrolla fram rätt bilder i albumet och håll koll på inkorgen – samtidigt. Du kan också fälla upp mobilen i halvöppet läge, ställa den på bordet och ta ett videomöte helt handsfree. Spel och underhållningMed nya Galaxy Z Fold5 har du alltid serier, sport och spel inom räckhåll. Den stora, ljusstarka skärmen är perfekt för både gaming och underhållning. Den anpassar sig efter ljuset du befinner dig i, så att du får färgstarka bilder även i skarpt dagsljus. Och med kraftfulla processorn Snapdragon 8 Gen 2 spelar och streamar du utan fördröjning.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024