Sidan innehåller annonslänkar

Samsung Galaxy S23 / 256GB - Green

Beställ Samsung Galaxy S23 / 256GB - Green på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Samsung Galaxy S23 / 256GB - Green inom kategorin Samsung.

Produktinformation

Få 1000 kr extra i inbytesvärde för din gamla telefon, om du lämnar in den i butik samtidigt som du köper en ny Samsung S23, S23+ eller S23 Ultra. Läs mer om hur du byter in din telefon här .

Se gärna också

PanzerGlass™ MATRIX Screen Protector Samsung Galaxy S23+ / Ultra-Wide Fit w. AlignerKit

PanzerGlass™ MATRIX skärmskyddVi behöver förändring. Och MATRIX är förändringen. Den är gjord av 100% återvunnen plast. Den är designad för att förlänga livslängden på din Samsung. Den kommer i FSC™-certifierad förpackning. Och är utvecklad för att ge dig den bästa användarupplevelsen någonsin: från enklare installation till bättre skydd. Med andra ord: MATRIX gör inga genvägar. MATRIX duger inte "tillräckligt bra". MATRIX går INTE sönder. Det är en komplett lösning designad speciellt för S-serien.MATRIX säkerställer 100 % ultraljudskompatibilitet med fingeravtrycksläsare, så att du kan vara säker på att din telefon låses upp smidigt varje gång. Den kommer till och med med ett AlignerKit som gör installationen till en bit av tårtan (på allvar!). Och utseendet? Tja, den är så fjäderlätt att du inte kan känna den, så tunn att du inte kan se den och så tydlig att du inte märker den ... åtminstone inte förrän du stöter telefonen mot ett skarpkantat bordshörn eller tappar den på den stenhårda trottoaren.MATRIX ger Ultra-Wide Fit, vilket innebär att den täcker hela framsidan av din telefon för att ge ett suveränt skärmskydd och en komplett skärmvy, samtidigt som den lämnar utrymme för ett skyddande fodral. Och kom ihåg: När MATRIX väl har monterats på din Samsung kommer du aldrig mer att vara rädd för det splittrande ljudet av att skärmen spricker. PS Den här produkten är SMAPP-certifierad av Samsung. Detta är din garanti för att produkten passar din mobila Samsung-enhet.Passar: Samsung Galaxy S23

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
GPU

GPU från Webhallen Custom Config

Se alla produkter
Router

Router från ASUS

Se alla produkter
Laddare

Laddare från Ecoflow

Se alla produkter
NAS

NAS från Synology

Se alla produkter