Samsung Galaxy A52s 5G 6/128 GB Svart

Jämför produkt Samsung Galaxy A52s 5G 6/128 GB Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Samsung Galaxy A52s 5G 6/128 GB Svart i kategorin Samsung mobiltelefoner här hos oss.

Produktinformation

Samsung Galaxy A52s 5G är alltid med, redo för att göra ditt uppkopplade liv smartare och roligare. Snabb, kraftfull och med ett yttre som både tål att visas upp och att vara med överallt, alltid – Galaxy A52s 5G är extra förstärkt för att stå emot vatten och damm.

Och med ett kraftfullt batteri är du alltid redo för nya upplevelser. Fota, filma, spela – med den ultraskarpa skärmen på 6,5 tum blir allt så bra som det är tänkt.

Se gärna också

Samsung Galaxy A53 5G 6/128 GB Vit

Skönt designad för ögat och handen är den med dig överallt. Fota och filma skarpt och stadigt, med vidvinkel eller i minsta detalj även i mörkret. 120Hz Super AMOLED Infinity-O skärmen gör scrollningen silkesmjuk och gamingen snabb och med minimalt lagg. Det riktigt kraftfulla batteriet håller länge. Lite stänk och damm är inga problem för Galaxy A53 5G som är tålig enligt IP67-klass. Dessutom sitter här vårt starkaste glas: Gorilla Glass 5.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Samsung mobiltelefoner

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Smartklocka

Smartklocka från Samsung

Se alla produkter
Chassi

Chassi från Corsair

Se alla produkter
Custom Keyboards

Custom Keyboards från Keychron

Se alla produkter
Bildskärm

Bildskärm från AOC

Se alla produkter