Star Wars: The Mandalorian - The Child Life Size Statue "Baby Yoda"

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Sideshow Collectibles har i samarbete med Legacy Effects skapat den mest eftersökta 50-åringen i galaxen. Från serien "The Mandalorian" har "The Child" - mest kallad Baby Yoda A.K.A Grogu - tagit världen med storm.

Den mystiska rymdvarelsen blev en stor favorit hos tittarna, och nu kan samlare själva ta hem denna fina staty i 11 - storlek. Figuren mäter lite under 42 centimeter hög, och står på ett enkelt designat podium för att all uppmärksamhet ska kunna riktas mot självaste Baby Yoda.

Inspirerat av hur The Child presenteras i serien har är den inlidat i ett beige tyg. Baby Yoda tittar uppåt med sina stora, oskyldiga ögon medan hen gömmer den silvriga växelspaksknoppen från skeppet Razor Crest i sin högra hand.Hur kan man vara arg på hen? Varje centimeter av den verklighetstrogna figuren (så verklighetstrogen som den kan vara när det gäller en rymdfigur) är väldigt detaljerad för att återskapa allt som Star Wars - fans älskar hos den lilla filuren.

Från luddet på det skrynkliga huvudet till den oemotståndliga minen, hela vägen ner till dess små tultande fötter. Baby Yoda väger 4 kg och är skapad av mixed media.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024