Sidan innehåller annonslänkar
RIG

RIG 800 PRO HX Xbox - Black

Jämför produkt RIG 800 PRO HX Xbox - Black online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten RIG 800 PRO HX Xbox - Black i kategorin S här hos oss.

Produktinformation

Det officiella headsetet för Xbox, RIG800 PRO HX, tar gaming till nästa nivå med en ny multifunktionsdockningsstation som möjliggör trådlös anslutning, laddning och förvaring av headsetet. Den löstagbara trådlösa USB-adaptern kan också anslutas direkt till konsolen så att du kan placera dockningsstationen där du vill ladda headsetet.Förutom en imponerande 24-timmars speltid per laddning säkerställer lättheten hos RIG 800 PRO HX exceptionell trådlös komfort.

Detta lätta headset är försett med en justerbar fjädrande huvudbygel och utrusta med kuddar av två material gör att du kan spela i total komfort i timmar. 40 mm-högtalarna med basförstärkning har finjusterats för 3D-ljud.

Denna modell inkluderar Dolby Atmos för hörlurar*, som gör att du kan reagera snabbare och mer exakt genom att identifiera avståndet och riktningen för hoten.Kompatibel med Xbox Series X|S och Xbox One40 mm högtalare med lågfrekvensresonatorerDolby Atmos®-aktivering för headset ingår*Upp till 24 timmars trådlös speltid utan lagg.Upp till 10 m räckviddExtremt lätt 290 g.Brusreducerande flip-to-mute-mikrofon (höj bommen för att stänga av ljudet)Komfortabla ljudisolerande hörselkåporPraktiskt taget oförstörbar, flexibel huvudbygelVolym- och mikrofonkontroll, spel/chattbalans direkt på hörkåpornaMultifunktionsdockningsstation (anslut, ladda och förvara)* Dolby Atmos® kräver en kompatibel enhet med Windows 10, Xbox One eller Xbox Series X|S och ett Microsoft-konto och -ID. Aktivering möjlig för en enda enhet. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Elfordon

Elfordon från Navee

Se alla produkter
Elfordon

Elfordon från Xiaomi

Se alla produkter
GPS-klockor

GPS-klockor från Garmin

Se alla produkter
S

S från Microsoft

Se alla produkter