Produktinformation

Gå in i 10 Gbps WI-FI EraHögre hastigheter gör mindre trängsel för spelriggar. Beväpnad med Wi-Fi 6 blir Archer AX11000 nästa nivå hastighetsmaskin som erbjuder häpnadsväckande Wi-Fi-hastigheter upp till 10756 Mbps med ett utökat intervall.

Lightning attack för att besegra latensFler anslutna enheter betyder roligare utan att dra ner prestandan. Revolutionerande OFDMA införs för att förbättra genomsnittlig genomströmning med 4 × och minska latensen.

Dra fördel av otroligt låg latens för att riva dina fiender, tillsammans med din teambesättning.upptäcker och optimerar automatiskt spelströmmar, för att säkerställa att ditt spel förblir uppslukande och hålla ditt nätverk lika snabbt som din reaktionshastighet.Känn ditt nätverkSPELSTATISTIK visar realtidsfördröjningen, spelets varaktighet och systemanvändning på ett ögonblick i en uppdaterad instrumentbräda med fininställda UI-element, ger total kontroll inom räckhåll.Behåll alla element säkerhetGAME PROTECTOR håller dina konton och ditt system säkert. Detta förbättrade HomeCare ™ -säkerhetssystem drivs av Trend Micro ™ och ger omfattande antivirusskydd som garanterar din totala säkerhet när du spelar online.Spel på Fast laneGAMING BAND - ett dedikerat spelband för dina spelriggar, gör dina onlinespel och dina familjers Netflix 4K-strömning inte mer konkurrent.DFS utökar tillgänglig kanal automatiskt, går på den ledigare banan och ökar spelet.Slagprovad Hårdvara Utrustad med 1,8 GHz fyrkärnig CPU och 1 GB RAM för att hantera enorma genomströmning och krossa fördröjningen.

Link Aggregation och USB 3.0 typ C och A-portar säkerställer att praktiskt taget alla enheter kan ansluta till ditt hemnätverk.Redo för idag och morgondagens smarta hem.Med det växande antalet enheter i dagens hem förtjänar alla ett smartare och enklare sätt att föra samman alla dina produkter. Använd Amazon Alexa för att kontrollera allt via röstkommandon för att njuta av verkligt intelligent liv. .

Router från andra varumärken

Upp till 40% rabatt
ASUS Lyra Trio - AC1750 / Mesh / AiMesh / 3-pack

Router från ASUS

Utforska allt inom Router från ASUS.
Upp till 27% rabatt
Netgear Orbi Pro Kit Router + Satellite - AC3000 / Backhaul / Mesh

Router från Netgear

Missa inga bra priser på Router från Netgear.
Acer Predator Connect W6 Gaming Router / AX7800 / Wifi 6E

Router från Acer

Utforska allt inom Router från Acer.
TP-Link Archer - AX11000 / Wi-Fi 6 / Tri-Band Gaming Router

Router från TP-Link

Utforska allt inom Router från TP-Link.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024