Produktinformation

• Fungerar bara med Orbi WiFi 6 Routers (säljs separat)• Lägger till 2500 kvm kraftfull täckning till ditt befintliga Orbi AX WiFi-system.• Ställ in på några minuter och hantera ditt hem-WiFi enkelt med Orbi-appen.• Kompatibel med alla internetleverantörer (ISP) och rekommenderas för hem med över 50 Mbps internetplaner. Anslut bara till ditt modem för att skapa höghastighets-WiFi för hela ditt hem.• Kompakt, modern design passar bra in i din heminredning.• Njut av bekvämligheten med ett enda WiFi-namn för hela ditt hem med en sömlös anslutning när du flyttar från rum till rum.WiFi som är snabbare än någonsin.Gör allt du redan gör online, men snabbare.

Tri-band WiFi 6-system hjälper till att ge de snabbaste internethastigheterna tillgängliga för alla dina enheter. Med totala trådlösa hastigheter på upp till 4,2 Gbps får du supersnabb, robust WiFi till dina smarta TV-apparater, smartphones och spelkonsoler.

Mer kapacitet. Mer täckning.Orbi WiFi 6-systemet har 4x ökad kapacitet och är utrustad för att hantera 20 strömmar på en gång.

Även med åtta eller fler enheter anslutna till ditt nätverk får du den smidigaste WiFi-upplevelsen överallt i ditt hem.Oroa dig aldrig för WiFi igen.Mer hastighet. Mer täckning.

Router från andra varumärken

Upp till 40% rabatt
ASUS Lyra Trio - AC1750 / Mesh / AiMesh / 3-pack

Router från ASUS

Utforska allt inom Router från ASUS.
Upp till 27% rabatt
Netgear Orbi Pro Kit Router + Satellite - AC3000 / Backhaul / Mesh

Router från Netgear

Missa inga bra priser på Router från Netgear.
Acer Predator Connect W6 Gaming Router / AX7800 / Wifi 6E

Router från Acer

Utforska allt inom Router från Acer.
TP-Link Archer - AX11000 / Wi-Fi 6 / Tri-Band Gaming Router

Router från TP-Link

Utforska allt inom Router från TP-Link.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024