Produktinformation

Netgear Nighthawk Pro Gaming Router XR1000NETGEAR Nighthawk Pro Gaming är byggd för alla spelare och ger överlägsen anslutning och förbättrar spelet dramatiskt genom att sänka din ping med upp till 93 %. Ge ditt nätverk en boost med 4x kapacitet och 40 % snabbare hastigheter med WiFi 6.

Och med den kraftfulla DumaOS-mjukvaran får du en rad av spelförändrande verktyg prioritera applikationer och enheter, ta bort nätverksstockningar och skapa det bästa online spelupplevelseWiFi 6Uppgradera ditt WiFi till första klass, WiFi 6 tillåter fler enheter att ansluta och strömma samtidigt genom att effektivt packa och schemalägga data. 802.11ax (WiFi 6) är utformad för snabbare och mer tillförlitliga anslutningar med 4X ökad kapacitet.Förbättrad nätverkskapacitetOrthogonal Frequency-Division Multiple Access (OFDMA) betjänar flera användare med olika bandbreddskrav, med fördelar som lägre latens, lägre overhead, lägre jitter och förbättringar i QoS.Tri-Core 1,5 GHz-processorSnabbare och kraftfull processor stöder fler enheter för bättre VR-spel, 4K-streaming, surf och annat samtidigt som du ökar din trådlösa, trådbundna och USB-prestanda.Drivs av DUMAOS 3.0Optimera din spelupplevelse med upp till 93% reducerade ping-hastigheter.Bandbreddsallokering (QoS)Prioritera spelmaskiner och fördela bandbredd per enhet eller applikation. .

Router från andra varumärken

Upp till 41% rabatt
Netgear Orbi Wifi 6 - AX6000 / Mesh / Backhaul / 2-pack

Router från Netgear

Missa inga bra priser på Router från Netgear.
Upp till 33% rabatt
ASUS ZenWiFi XD6S 2-pack - Vit

Router från ASUS

Visa produkter inom Router från ASUS.
Upp till 13% rabatt
Acer Predator Connect W6d Gaming Router / AX6000 / Wifi 6

Router från Acer

Här har vi samlat Router från Acer.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024