Produktinformation

Linksys Velop MX10600Linksys MX10600 Velop Mesh WiFi 6 (AX) för hela hemmet har WiFi-förstärkning och ger högre hastighet, bättra täckning och kapacitet än någon tidigare WiFi-teknik.Dra nytta av fyra gånger snabbare hastigheter med WiFi 6-teknik som ger äkta gigabit-hastigheter i hela ditt hem, upp till 5,3 Gbit/s med 12- strömsanslutning.*Ger ännu bättre WiFi-täckning, inklusive på bakgården och smarta hem-enheter för utomhusbruk.Skaffa ytterligare täckning genom att helt enkelt lägga till en Velop Mesh WiFi-nod var som helst i ditt hem.FunktionerLinksys MX10600 Velop Mesh WiFi 6 (AX) för hela hemmet är nästa generations WiFi och ger utomordentlig hastighet, bättre täckning och kapacitet. Detta Mesh WiFi-system kombinerar Velops intelligenta Mesh-teknik med WiFi 6 för att ge äkta Gigabit-hastigheter via WiFi, upp till 5,3 Gbit/s i alla hörn av ditt hem, inklusive utomhus.

Med sin kapacitet att skicka och ta emot flera dataströmmar samtidigt, har WiFi 6 (AX) fyra gånger kapaciteten hos WiFi 5 (AC)-teknik. Velop WiFi 6 Trippelbandsserie kan hantera mer än 50 enheter så att laptops, tvapparater, smarta hem-system och mer enkelt kan användas samtidigt.

Detta Mesh WiFisystem med BSS-teknik minimerar trängsel genom att eliminera störningar från närliggande trådlösa nätverk för att ge en stark, trådlös signal i ditt hem. MX10600 är en del av Velops modulära system, som innebär att det är lika lätt att utöka din täckning som det är att lägga till ytterligare en nod.

Och med Linksys app, går det snabbt och enkelt att konfigurera ditt system så att du kan dra nytta av den senaste WiFi-evolutionen på bara några minuter.Får din nuvarande WiFi att kännas som en modemanslutningWiFi 6-teknik ger äkta gigabit-hastigheter i hela ditt hem, med upp till 5,3 Gbit/s med 12- strömsanslutning. Nästa generations OFDMA (orthogonal frequency-division multiple access) ökar effektiviteten i scenarion med hög täthet, och ger WiFi med hög hastighet till flera enheter samtidigt.Ökad täckningVelops intelligenta Mesh-teknik i kombination med WiFi 6, ger Gigabit-hastigheter via WiFi i all hörn av ditt hem, inklusive utomhus.Stöder även de största WiFi-nyttjareMed fyra gånger kapaciteten hos WiFi5, har WiFi6 tillräckligt med bandbredd för över 50 enheter.

Och MU-MIMO-teknik (Multiple User Multiple-Input Multiple Output) gör det möjligt att utföra upp- och nedladdningar på åtta enheter samtidigtEliminerar störningar från närliggande nätverkWiFi 6 BSS (Basic Service Set) Coloring-teknik eliminitera störningar från närliggande WiFinätverk så att du alltid har en stark signal för alla dina enheter.Avancerad säkerhetSkydda ditt nätverk med trådlös WPA2-kryptering (WiFi Protected Access 2) och en SPIbrandvägg (stateful packet inspection).USB- och Ethernet-portar ger mångsidiga anslutningsmöjligheterMX10600 är utrustad med fyra Gigabit Ethernetporta som stöder kabelanslutna anslutningar som är upp till 10x snabbare än vanligt Ethernet. Och tack vare en extremt snabb USB 3.0-port kan du enkelt dela lagringsenheter.Omfattas av 3 års begränsad garanti och teknisk supportVelop omfattas av både tre års garanti oc .

Router från andra varumärken

Upp till 36% rabatt
ASUS ZenWiFi AX XT9 1 pack - Vit

Router från ASUS

Se vad ASUS har inom Router.
Upp till 35% rabatt
Netgear Orbi Wifi 6 - AX6000 / Mesh / Backhaul / 2-pack

Router från Netgear

Missa inga bra priser på Router från Netgear.
Upp till 37% rabatt
TP-Link Deco X50-PoE 2-pack

Router från TP-Link

Visa produkter inom Router från TP-Link.
Upp till 14% rabatt
Ubiquiti Amplifi HD - AC1750 / Mesh Router

Router från Ubiquiti

Här har vi samlat Router från Ubiquiti.
Google Nest Wifi Router - Vit

Router från Google

Utforska allt inom Router från Google.
Acer Predator Connect W6 Gaming Router / AX7800 / Wifi 6E

Router från Acer

Utforska allt inom Router från Acer.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024