Sidan innehåller annonslänkar

Apple HomePod White

Jämför produkt Apple HomePod White online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Apple HomePod White i kategorin Röstassistenter här hos oss.

Produktinformation

Helt nya HomePod är en banbrytande högtalare med förstklassigt ljud – klar, detaljrik diskant och djup, fyllig bas. Avancerat beräknat ljud tar upplevelsen ett steg längre.

Rumsligt ljud gör ljudet ännu mer tredimensionellt. Fungerar smidigt med alla dina Apple-enheter.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Apple HomePod mini Gul

HomePod mini är en liten högtalare med ett oväntat stort ljud. Skapa ett hopkopplat ljudsystem genom att sätta ut flera högtalare runt om i huset. Med Siri, din intelligenta hjälpreda som hjälper till med vardagssysslor och styr ditt smarta hem privat och säkert. HomePod mini fungerar också smidigt med din iPhone. För att komma igång krävs wifi och en iPhone, iPad eller iPod touch med den senaste programvaran

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023