Sidan innehåller annonslänkar

Pälskappa Vit med LED - Medium


Jämför produkt Pälskappa Vit med LED - Medium online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Pälskappa Vit med LED - Medium i kategorin Roliga Prylar här hos oss.

Produktinformation

Är hela ditt liv en fest? Då är denna jacka som får dig att se ut som en vandrande discolampa något för dig! När du känner att du vill vara lite mer diskret så?

Se gärna också

Squid Game Square Mössa - One size

Mössa inspirerad av den populära sydkoreanska Netflixserien "Squid Game". Du som har sett Squid Game vet att "arbetarna" är markerade med olika gaming-symboler Cirkel, triangel och fyrkant. Mössan?

Läs mer

Från kunskapsbanken

Vit

Vita färger är mycket ljusa och har ingen eller endast mycket liten dragning mot någon annan färg.

Medium

Ett medium är något som kan lagra, förmedla eller överföra information. Bild, text, tal och ljud är de vanligaste verktygen vid förmedling via medierna och dessa engagerar enbart synsinnet och hörseln. Känselsinnet används i medieringssammanhang för brailleskrift eller braillebilder för människor med nedsatt syn eller blindhet. Vanliga medier är television, video, film, radio, musik-cd, tidningar, tidskrifter, böcker, datorspel, Internet, telefon m.m. Även exempelvis språk, matematik, lagstiftning, har abstrakta system och strukturer i sig som gör att de fungerar som verktyg, medel, medier, för kommunikation. Ett massmedium är ett meddelelsemedel som samtidigt kan nå många människor, till exempel en tidning, radio, TV, Internet, eller en person som talar till många människor, exempelvis en programledare eller lärare. Ett etermedium är en informationskanal som använder radiovågor, det vill säga radio och TV. Namnet kommer av att man i radioteknikens barndom trodde att radiovågorna förmedlades genom rymden av ett osynligt ämne som man kallade eter. Multimedia kallas kombinationer av olika mediumtyper, främst interaktiva datortillämpningar där bild, text och ljud samverkar, till exempel interaktiva uppslagsverk eller läromedel på cd eller dvd, men även konstverk kan använda multimedier. Interaktiva medier är sådana medier som mottagaren kan samverka med, styra eller förändra, till exempel datorspel, uppslagsverk som Wikipedia, Internet och interaktiv tv.