Roddmaskin | POLAR pulsband ingår | Trekkrunner R-7115

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Roddmaskin med luft- och magnetmotstånd R-7115 Kraftigt byggd roddmaskin som är både luft- och magnetbromsad med 7 kg svänghjul för träning av stora delar av kroppens muskler. Kombinationen av luft och magnetmotstånd gör att du kan ha mycket god kontroll över din träning och kan dra nytta av kombinationen av de bägge motstånden.

Luftmotståndet kommer från dina egna roddrag som genererar motståndet. Ju högre intensitet du ror med desto tyngre motstånd får du vid nästa drag.

Under displayen sitter även en luftutgång som fungerar som en fläkt när du ror, mycket behagligt vid ett intensivt träningspass. Magnetmotståndet reglerar motståndet med magneter och detta gör att du kan ställa in ett tyngre motstånd än på roddmaskiner med endast luftmotstånd.

Därför är kombinationen optimal för att du själv ska kunna optimera din träning och anpassade den precis som du vill. En tydlig display visar träningstid, antal roddtag, roddtag/minut och kaloriförbrukning.

Datorn har även inbyggd mottagare för trådlöst pulsband. Trådlös pulsmottagare samt POLAR pulsband ingår.

Detta gör att du enkelt kan hålla koll på dina prestationer och framgångar i träningen. Maskinen kan användas både för att bygga upp styrka och kondition, beroende på val av motstånd.

Motståndet regleras i 8 nivåer. POLAR trådlöst pulsband ingår kostnadsfritt Vid köp av denna roddmaskin medföljer ett kostnadsfritt pulsband från POLAR (värde 799 kr) som kan fästas över bröstkorgen.

Pulsbandet är kompatibelt med roddmaskinen vilket gör att signalen för puls kan tas emot trådlöst av roddmaskinen och visas på roddmaskinens skärm. Tryggt köp från svenskt företag Vi är ett svenskt företag, så självklart medföljer bruksanvisning på svenska till roddmaskinen.

Produktbeskrivning

En roddmaskin är en träningsmaskin som simulerar rörelserna hos rodd, och är ett utmärkt val för en fullkropps träning. Roddmaskiner är populära för både gym- och hemmabruk, och finns i olika modeller och storlekar.

Fördelar med att träna med roddmaskin:

  • Ger en helkroppsträning - tränar både överkroppen, ryggen, armarna, benen och magen samtidigt.
  • Bygger styrka och uthållighet - genom att använda motstånd och kräva en jämn rörelse, tränar roddmaskiner både styrka och kondition.
  • Låg belastning på leder - roddmaskiner är en låg-impact träning som belastar leder mindre än andra former av träning som löpning eller hopp.
  • Förbättrar kroppshållning - genom att fokusera på rätt teknik, kan roddmaskiner hjälpa till att förbättra kroppshållningen och minska risken för ryggskador.
  • Ger variation i träningen - roddmaskiner är ett utmärkt komplement till andra träningsformer och ger en variation i träningen.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024