Roddmaskin med vattenmotstånd | Massiv ek | Trekkrunner TR020

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Roddmaskin med vattenmotstånd i trä Roddmaskin med vattenmotstånd i massiv ek för träning av stora delar av kroppens muskler. Vattenmotståndet ger ett behagligt naturlig rodd.

På den medföljande träningsdatorn kan du följa hastighet, distans, kaloriförbrukning och tid. Träkonstruktionen ger en extra tyst rodd som förstärker den naturliga upplevelsen.

Repet är tillverkat av hållfast kevlarfiber. Mobiltelefonhållare ingår, samt en elektrisk pump för att fylla på vatten.

Sätet rullar längst skenan av aluminium på hjul med kullager. Produkten är hela 210 cm lång, vilket gör att du kan ta ut roddtaget ordentligt - även om du är lång.

Roddmaskinen går att förvara ståendes vilket underlättar förvaringen avsevärt när den inte används. Bluetooth-funktion med träningsapp Trekkrunner TR20 har Bluetoothstöd (ingår just nu utan kostnad, värde 1295 kr) för trådlös uppkoppling mot iPhone/iPad/Android.

I träningsappen (Synteam sports) kan du följa din träningsutveckling, lägga upp rutter, få statistik m.m. Tryggt köp från svenskt företag Vi är ett svenskt företag, så självklart medföljer bruksanvisning på svenska till roddmaskinen.

Alla våra Trekkrunner roddmaskiner levereras även med 1 års svensk garanti. FCS-certifierat trä. .

Produktbeskrivning

En roddmaskin är en träningsmaskin som simulerar rörelserna hos rodd, och är ett utmärkt val för en fullkropps träning. Roddmaskiner är populära för både gym- och hemmabruk, och finns i olika modeller och storlekar.

Fördelar med att träna med roddmaskin:

  • Ger en helkroppsträning - tränar både överkroppen, ryggen, armarna, benen och magen samtidigt.
  • Bygger styrka och uthållighet - genom att använda motstånd och kräva en jämn rörelse, tränar roddmaskiner både styrka och kondition.
  • Låg belastning på leder - roddmaskiner är en låg-impact träning som belastar leder mindre än andra former av träning som löpning eller hopp.
  • Förbättrar kroppshållning - genom att fokusera på rätt teknik, kan roddmaskiner hjälpa till att förbättra kroppshållningen och minska risken för ryggskador.
  • Ger variation i träningen - roddmaskiner är ett utmärkt komplement till andra träningsformer och ger en variation i träningen.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024