Produktinformation

Roddmaskin med vattenmotstånd Roddmaskin med vattenmotstånd för träning av stora delar av kroppens muskler. Med en roddmaskin tränar du effektivt både under- och överkroppen.

I första hand tränas benen när du trycker ifrån för varje roddtag men även rygg, bröst, axlar, mage och biceps aktiveras när du drar dig framåt. På så vis ger en roddmaskin hela kroppen träning på ett naturligt och skonsamt sätt.

Vattenmotståndet bidrar till behagliga naturliga roddtag. Tydlig display och vattenmotstånd Roddmaskinen har en tydlig display som visar hastighet, träningstid, distans och kaloriförbrukning.

Maskinen kan användas både för att bygga upp styrka och kondition, beroende på val av motstånd. Då denna modell använder vattenmotstånd regleras motståndet beroende på hur mycket vatten du fyller på i vattentanken.

Använd den medföljande eldrivna vattenpumpen för att tömma vatten om det är för tungt eller fylla på om du vill öka träningens intensitet. Rejäl roddmaskin med kvalitativa material Sätet rullar på hjul längs skenan av aluminium.

Produkten är hela 220 cm lång, vilket gör att du kan ta ut roddtaget ordentligt - även om du är lång. Ramen som går över vattentanken och dess fötter är tillverkad av rejält stål som håller maskinen stadig när du ror på.

Roddmaskinens totala mått är (L x B x H) 220 x 55 x 50 cm. Tryggt köp från svenskt företag Alla våra Trekkrunner roddmaskiner levereras även med 1 års svensk garanti. .

Produktbeskrivning

En roddmaskin är en träningsmaskin som simulerar rörelserna hos rodd, och är ett utmärkt val för en fullkropps träning. Roddmaskiner är populära för både gym- och hemmabruk, och finns i olika modeller och storlekar.

Fördelar med att träna med roddmaskin:

  • Ger en helkroppsträning - tränar både överkroppen, ryggen, armarna, benen och magen samtidigt.
  • Bygger styrka och uthållighet - genom att använda motstånd och kräva en jämn rörelse, tränar roddmaskiner både styrka och kondition.
  • Låg belastning på leder - roddmaskiner är en låg-impact träning som belastar leder mindre än andra former av träning som löpning eller hopp.
  • Förbättrar kroppshållning - genom att fokusera på rätt teknik, kan roddmaskiner hjälpa till att förbättra kroppshållningen och minska risken för ryggskador.
  • Ger variation i träningen - roddmaskiner är ett utmärkt komplement till andra träningsformer och ger en variation i träningen.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024