Roddmaskin med magnetmotstånd | Hopfällbar | Trekkrunner R-7103

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Roddmaskin R-7103 Kraftigt byggd roddmaskin som är magnetbromsad med 7 kg svänghjul för träning av stora delar av kroppens muskler. Med tydlig display som visar träningstid, antal roddtag, roddtag/minut och kaloriförbrukning.

Detta gör att du enkelt kan hålla koll på dina prestationer och framgångar i träningen. Maskinen kan användas både för att bygga upp styrka och kondition, beroende på val av motstånd.

Motståndet regleras i 10 nivåer. Lätt att fälla ihop Roddmaskinen är lätt att fälla ihop när den inte används.

Vilket gör den utrymmeseffektiv. Sätet rullar/glider längst skenan, vilket gör att du kan ta ut roddtaget ordentligt.

Modellen är stor i storlek och är uppfälld 177 x 51 x 48 cm stor, vilket gör att den passar även stora personer. Trekkrunner R-7103 är vår bästa roddmaskin! Tryggt köp från svenskt företag Vi är ett svenskt företag, så självklart medföljer bruksanvisning på svenska till roddmaskinen

Alla våra Trekkrunner roddmaskiner levereras även med 1 års svensk garanti. Jocke & Jonna gymmar med Trekkrunner Youtube-profilerna Jocke och Jonna har byggt upp ett helt gym hemma med endast Trekkrunner-maskiner.

Produktbeskrivning

En roddmaskin är en träningsmaskin som simulerar rörelserna hos rodd, och är ett utmärkt val för en fullkropps träning. Roddmaskiner är populära för både gym- och hemmabruk, och finns i olika modeller och storlekar.

Fördelar med att träna med roddmaskin:

  • Ger en helkroppsträning - tränar både överkroppen, ryggen, armarna, benen och magen samtidigt.
  • Bygger styrka och uthållighet - genom att använda motstånd och kräva en jämn rörelse, tränar roddmaskiner både styrka och kondition.
  • Låg belastning på leder - roddmaskiner är en låg-impact träning som belastar leder mindre än andra former av träning som löpning eller hopp.
  • Förbättrar kroppshållning - genom att fokusera på rätt teknik, kan roddmaskiner hjälpa till att förbättra kroppshållningen och minska risken för ryggskador.
  • Ger variation i träningen - roddmaskiner är ett utmärkt komplement till andra träningsformer och ger en variation i träningen.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024